De bedste grøntsagskasser i København

Et voksen outfit og en hjemmedag

Acne Studios blazer, Norse Womens strik, Uniqlo fløjlsbukser, Céline solbriller & adidas Originals sneakers.

Godaften! Jeg var lige ved at give indlægget en titel med noget om et rådhusbryllup, men tænkte det var alt for click bait agtigt, for det var altså ikke mig der blev gift. Så den sprang jeg over.

Hjemmedage og outfits

I dag vil jeg prøve et nyt format af – jeg har nemlig været meget i tvivl om hvordan jeg skulle fortsætte bloggen, med lige dele mode, outfits, materielle som immaterielle ønsker, lidt om at være mor, mindre om JJ og min hverdag som både hjemmepasser og selvstændig. Alt det, samtidig med at jeg gerne vil aligne hele bloggen og mit indhold, med denne mission som jeg beskrev i foråret. Så øhh…

Det jeg tænker er at kombinere outfitposts med en beretning om min dag – som mor, hjemmepasser og som selvstændig. I er nemlig mange der spørger til hvad og hvordan jeg får min dag til at gå med. Gode legepladser, ting at lave med børn osv. Der er knapt så mange der spørger om gode steder at stress-arbejde i 1,5 time når jeg endelig er uden barn, men det tænker jeg at dele ved lejlighed alligevel. Hæhæ. Så en kombination af et hverdags skriv, outfitdetaljer og mode på toppen. Hvordan lyder det?

Nå men i fredags så jeg sådan her ud. Et ganske vellykket sæt voksentøj. Det skriger ikke for meget ‘hov jeg har glemt at jeg ikke er på barsel mere’, men er heller ikke for business til at jeg lige kan sidde på kanten af en sandkasse. Dét jeg ikke lige havde taget med i overvejelserne var at jeg skulle til en eftermiddags vielse på Københavns Rådhus, og der må jeg indrømme at jeg følte mig slightly under dressed. Men så kan man (læs jeg) jo bare skyde skylden på JJ, trække på skuldrerne og sige “sådan en morgen, du ved”.

Morgencykeltur og Århus Musikskole

Dagen startede med havregrød kastet rundt i hele stuen, lidt Åh Abe og en hurtig lynoprydning ved at kaste legetøjet tilbage på hylden, smide ting i opvaskeren og rede sengen. Og så gik vi ellers ned på gaden i nattøj og cykelhjelm, for jeg havde aftenen forinden sat børnesæde på min cykel og jeg var alt for spændt på at prøve det. Så vi tog en runde på Balders Plads i nattøj, og det var en kæmpe succes. Så fedt! Så fik JJ lov til at se Århus Musikskole på iPad, som er en anden KÆMPE succes (det kan jeg virkelig anbefale, også bare som lydspor, hvis man vil undgå skærm, vi gør begge dele og det fungerer så godt). Det gav mig 10 min til at gøre mig klar og komme i tøjet. Jeg kan ikke huske om jeg fik børstet tænder. Who will ever know.

Blommesnegle og McDrive for barnevogne

Kl. 09.00 gik vi afsted med klapvognen, klar til første lur. Jeg gjorde et stop på Mirabelle for at købe kaffe og 2 snegle med blomme og hvid chokolade (så gode) og blev endnu engang så taknemmelig over at de har det lille salgsvindue, så man bare triller forbi som var det en McDrive. Jeg købte også et gavekort til eftermiddagens brudepar. De flytter ud af landet, så tænkte det ikke skulle være noget der var besværligt at flytte, men samtidig prøver jeg også at tænke over hvilke gaver jeg giver, og prioriterer oplevelser over ting. Så et gavekort til den lokale restaurant/kaffebar/café er et godt alternativ synes jeg.

Så mødtes jeg med min veninde som er ægte på barsel, og vi trillede rundt om søerne, indtil vores sønner vågnede (samtidig #bliss). Så gik vi hjem til hende og drak mere kaffe og drengene legede og spiste frokost. JJ synes det er så fedt at være hjemme hos andre og pille ved alt deres legetøj. Lisbeth har også en dreng på 3,5 år så der var masser af seje ting at gå i krig med.

Norse Womens Store

Kl. 12.30 pakkede vi sammen og sagde tak for i dag (og undskyldte for det pølsehorn der var blevet fordelt rundt i køkkenet) og så trillede vi ind mod byen. Jeg havde en aftale hos Norse Womens Store, som jeg netop er begyndt at samarbejde med. De laver så pæne klassiske ting, som jeg har haft i min garderobe siden de startede deres damekollektion for et par år siden (inden da var det kun til mænd). Jeg kiggede på de nye varer og snakkede lidt med Gro og Agatha fra butikken, og kom hjem med et par sager som jeg er ret sikker på også bliver favoritter i min garderobe (ellers må de retur).

Jeg forsøger at udvælge samarbejder meget mere selektivt (det lyder dumt på skrift, men hear me out), med målet om kun at vise og dele tøj af virkelig god kvalitet, og ikke alt for tendenspræget, som jeg selv vil have i min garderobe længe. Ordet bæredygtighed rumsterer i mit hovede for tiden og jeg ved ikke hvordan det skal hænge sammen med mode. Men det første skridt for mig, og i min situation som modeentusiast, blogger og instagrammer, er at være langt mere velovervejet i forhold til hvad jeg køber, men også hvilke mærker jeg samarbejder med. Så it’s a process. Hvis i har nogle favoritmærker af god kvalitet eller med en såkaldt, bæredygtig profil, så del dem endelig i kommentarfeltet.

Eftermiddagsbryllup og resterødvin

kl. 13.15 tog vi benene på nakken, eller det gjorde jeg, for JJ sidder jo bare i klapvognen og feder den, og gik mod Københavns Rådhus. Vi mødtes med min familie og slog os ned i Rådhushaven. Solen skinnede, folk blev gift og jeg spiste en af hver af de ret mange kager der var til receptionen. Skøøønt.

Kl. 14.30 fik JJ små øjne igen og vi pakkede igen klapvognen, puttede til lur og gik tilbage mod Nørrebro. Efter en time og runde i vores lokalområde, vågnede skidesprælleren igen. Vi slog os ned på Flyveren, den store legeplads på Stefansgade. Den er genial, også til de små. Der er to store sandkasser, soppebassin om sommeren og babygynger. Et hit! Efter der var blevet spist en god portion sand, og jeg havde siddet lidt og kigget træt ud i luften (man ER træt på det tidspunkt), pakkede vi endeligt sammen og tog hjem. Hjem til aftensmad, rutiner, bad, putning og en flaske resterødvin.

Sådan gik endnu en dag hos os. En blanding af hvad der føles som forlænget barsel, lidt business, lidt sandkasse og en masse kærlighed.

6 kommentarer

 • Nana

  Ja! Skriv flere hverdagshistorier – det er så ægte og rart at læse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha, lyder virkelig hyggeligt! Og dit outfit klæder dig så godt <3

  Hilsen Leonora fra
  http://www.vonsnef.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Hej Frede

  Jeg vil bare sige, at jeg elsker at du er så ‘aktiv’ her på bloggen pt. Jeg sluger alt hvad du skriver råt! Jeg har ikke selv børn og jeg køber ikke tøj, men jeg synes virkelig du er god til at skrive levende og personligt, så jeg er underholdt – uanset emne 😉 God onsdag!

  Ps – du er også ret meget mom goals! Jeg er ret inspireret af din måde at gå til tingene på

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Cathrine, tak for din kommentar! Det er så dejligt at du læser med og er underholdt. Det er jeg ret tilfreds med. Knus Frede

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Kæmpe fan af denne type indlæg👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste grøntsagskasser i København