Et voksen outfit og en hjemmedag

Et outfit og en arbejdsdag

Cardigan fra Norse Projects Women, top fra H&M Trend, bukser fra InWear, frakke fra H&M, halsedisse fra H&M, Stan Smith sneakers fra adidas Originals, solbriller og taske fra Céline.

Vi bliver i samme boldgade som sidste indlæg, men denne gang er det ikke en hjemmedag, men simpelthen med en arbejdsdag der var på programmet. Selvom jeg prioriterer at holde JJ hjemme, så arbejder jeg stadig her på bloggen og i mit firma med freelance opgaver. Jeg kan lægge det meste arbejde eftermiddag/aftenen, men tager et par hele arbejdsdage 1-2 gange hver anden uge. Lige nu er der virkelig travlt i biksen, jeg har mange kampagner her på bloggen og der er god efterspørgsel. Derudover har jeg en stor opgave i mit firma, som løber ind til foråret. Jeg har nu været hjemmepassende og freelance i 2 måneder, men jeg arbejder stadig med hvordan jeg skal strukturere min tid, balancere mine forskellige opgaver og strukturere min hverdag. Det kommer, det kommer.

Morgenlur og aflevering

Dagen startede som vanligt – alt for tidligt, lidt vagtskifte på at være den vågne voksen, så jeg kunne sove en ekstra time. Derefter blev der fordelt havregrød ud over stuen og hørt Åh Abe for ligesom at sætte en god stemning for dagen.

Omkring kl. 9 var alle i tøjet, JJ var træt og vi gik afsted med klapvognen, klar til første lur. Luren blev sovet imens jeg travede fra Ydre Nørrebro, til Indre Frederiksberg, måbende forbi Hart (må holde igen) og en kort stund til at beundre de flotte Peter Shire kopper hos Kokoon butikken på Gl. Kongevej. Kl. 10.15 vågnede JJ og så smuttede jeg op med ham til hans farmor, hvor han skulle passes hele dagen.

Mødrehjælpen

11.00 ringede jeg på hos Mødrehjælpen på Abel Cathrinesgade. De har et helt hus, hvorfra de arbejder, tilbyder rådgivning, projektleder, søger funding og kører deres webshop. Vi havde et virkelig dejligt møde, hvor jeg lærte meget mere om deres organisation og arbejde. Det kommer i til at høre mere om snart!

12.15 cyklede jeg i solskinnet ind mod Rådhusstræde og Sonny, mit gamle stamsted da jeg arbejde på Rezet kontoret, som ligger over for. Jeg drak en kop kaffe med Alona og vendte et par ting omkring nogle kommende kampagner vi skulle skyde. Vi tager billeder engang om måneden ca. og gerne 3-4 kampagner ad gangen, så det kræver planlægning! Jeg fik billeder og videoer fra både legeplads og frokosten fra verdens bedste farmor. Det er virkelig optur ar følge med i dagen på den måde.

Working lunch

13.15 hoppede jeg på cyklen igen, nu med kurs mod Pastis og med udsigten til frokost med Emilie. Vi havde egentligt andre planer men de blev ændret i sidste øjeblik, og vi tog bestik af situationen og snuppede en frokost i solen. Vi er virkelig gode til at mødes over en frokost eller kaffe og sparre omkring aktuelle eller kommende projekter, og det er altid så givende at få et nyt blik på det jeg sidder og arbejder med.

Fyraften og 3 timers date

14.30 var regningen betalt og jeg driblede videre på cykel for at ordne nogle ærinder. Kl. 15 ish slog jeg mig ned på Sonny igen, for at skrive et par mails. Sådan en dag går altså hurtigt, og jeg er så slem til at fylde alt muligt i kalenderen når jeg får JJ passet. Jeg nåede dog lidt, inden jeg kl. 16 smækkede computeren i og drak et glas vin med min kæreste. Vi havde klemt en 3 timer date ind og nåede både vin (og kaffe) på Sonny, en udstilling og en overraskende god pizza på Værnedamsvej, inden vi kl. 19.00 hentede JJ og skyndte os hjem for at putte ham (super fed bustur btw #not).

Det var virkelig en dejlig dag, og jeg priser mig lykkelig for at jeg har mulighed for at få passet JJ hos en han er 110% tryg ved, for det gør at jeg også har en optur dag. En arbejdsdag med en tre-timers date i enden, kan virkelig også et og andet 🙂

2 kommentarer

  • Astrid

    Hej Frederikke, virkelig flot outfit!:-) Hvordan synes du jakken er i størrelsen, og hvilken størrelse har du den i? God dag! Vh Astrid

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et voksen outfit og en hjemmedag