#enhjemmedag og efterårssol

Når hypen rammer – Sacai LDWaffle

Indeholder reklame for Unlimited CPH

Foto: Alona Vibe

Unlimited CPH

Det har været lidt som at være et barn der ikke må få slik, at skære så gevaldigt ned i mit sneaker forbrug, som jeg har gjort siden marts måned. Det er jo mine frimærker. En samling som jeg har udviddet, sorteret i og ikke mindst sat en kæmpe ære i.

Men det kan ikke fortsætte, og det har jeg det efterhånden helt fint med, og i og med jeg ikke slår mine folder hos Rezet til hverdag, så er det begrænset hvor fristet jeg bliver…

MEN jeg er stadig en sneakernørd, jeg holder øje med alle releases og jeg gransker design, colorways og shape når tiden tillader det. Jeg har en liste med sneakers som jeg løbende holder øje med online, min grail liste. Sneakers som er så flotte, særlige eller seje at jeg ved de skal bo hos mig på et tidspunkt. Og så har jeg mine homies hos Unlimited CPH som jeg løbende skriver med. Omkring New Balance modeller, når min kæreste KUN ønsker sig Spiridons i OG colorway fra 2016 (som de selvfølgelig skaffede) og når der er en ny hype release. Og det er nok sådan jeg kommer til at fortsætte min sneakerinteresse; følger tæt med i alt der bliver releaset, men kun hoppe på en brøkdel af dem irl. Det tror jeg både min bankkonto og min kæreste vil sætte stor pris på…

Nike x Sacai

Et af det par, som er på førnævnte grail liste, er Nikes samarbejde med japanske Sacai. Et spin på den originale waffle trainer, men med et ekstra lag, i bogstaveligste forstand. Designet er nemlig dobbelt – dobbelt sål, dobbelt pløs, dobbelt snørrebånd og dobbelt swoosh. De er SÅ seje. Jeg har været helt in love siden første release i maj som var omgivet af en del mystik og der fik jeg ikke fat på et par. Her i september kom der en ny omgang colorways og takket være Unlimited CPH, går jeg nu rundt i dobbelt everything LDWaffle trainers.

Snak om at være #hypemom

De deler virkelig vandende hos mine venner og familie, hvad synes I?

Unlimited CPH sælger hypede deadstock sneakers fra tidligere sæsoner. Du kan finde Yeezys, New Balance, Nike, Off White og adidas sneakers, og hvis der er noget du leder efter, vil jeg næsten garantere at Anton og Thomas kan finde det til dig. 

 

5 kommentarer

 • cecilia

  Det er lidt mærkeligt at du gør så meget ud af at vare klima smart, men så promoter du stadigvæk at man køber nye sneakers hele tiden. På din instagram og her, så blandes annonce, links og tags til mærken som påkræver forbrug, samtidigt som du laver samarbejde som skal opfodre til mindre forbrug og skral. De går bare ikke så godt sammen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Cecilia,
   Tak for din kommentar. Jeg står i sådan et mærkeligt sted pt. Jeg vil nemlig gerne ændre mine vaner, leve mere bæredygtigt og klimavenligt. Men samtidig så har jeg en kæmpe interesse for sneakers og mode, som jeg synes er svær bare sådan lige at kaste over rælingen. Så det kombinerer jeg her på bloggen og på min instagram, som også er det jeg lever af. Jeg skriver om hvordan jeg selv ændrer mine vaner, forsøger at producere mindre affald, købe brugt og generelt tage mit forbrug op til kraftig overvejelse, og så skriver jeg om mode og sneakers som jeg elsker, men samtidig også virkelig skal ændre mit forbrug omkring. Indtil videre går det meget godt med at forbruge meget mindre, købe brugt og være mere kritisk overfor hvor og hvad jeg køber. Klima-smart og forbrug er meget kontrasterende, men egentligt et ret godt billede på min situatuation, og de overvejelser jeg har omkring min hverdag, som er meget kontrasterende. Og det kan jeg se at mange af mine følgere også har. Det var en forklaring på hvorfor du både ser reklame for sneakers og affaldssortering her på domænet. Rigtig god aften. Mvh Frederikke

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Så pæne! Og virkelig fedt at høre dine refleksioner over sneakerforbrug 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Matilde

  Flot cardigan! Hvor er den fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

#enhjemmedag og efterårssol