Alle børn elsker ikke at sove i barnevogn... og andre ting jeg ville ønske jeg vidste da jeg blev mor

Løvehår, suit og en arbejdsdag

Céline blazer jakke, Norse Womens bukser, InWear net og Norse x adidas Originals sneakers.

Foto: Alona Vibe

Det her outfit er faktisk 3 uger gammelt, men min blogging frekvens er dalet lidt, til fordel for længere indlæg, som jeg fornemmer i foretrækker. Og det gør jeg egentlig også… Så derfor har jeg en del outfits og hjemmedage beretninger i ærmet, som jeg deler løbende. Hvis i vil have mere up to date posteringer, så følg med på insta, der lægger jeg mig virkelig i selen for at opdatere ofte.

Pt. sidder jeg i min sofa og drikker et glas vin, helt voksent. Jeg har brugt min aften, post putning på at rydde op i hele hytten, støvsuge, gå på loftet med ting som vi løbende har fundet ud af vi ikke bruger, ryddet op i køkkenet og så et hurtigt bad. V.i.r.k.e.l.i.g.t voksent. Nu har jeg smurt virkelig meget natcreme i ansigtet (som en form for kompensation for al den søvn jeg mangler) og skal bruge resten af aftenen her, på at skrive. Det her virkelig også sin charme 🙂

Dagen hvor billederne er fra, bestod af regn, en af de der helt umuligt kedeligt efterårsdage hvor det bare stod ned. Men det var også Sidsels fødselsdag, så jeg startede dagen med hende og Emilie, til morgenmad og kaffe, og så mere kaffe, på Værnedamsvej. Efterfølgende slog jeg mig ned på Sonny og arbejdede hele dagen. Jeg fik selskab af Alona, som altid er sød at svinge kameraet, selvom vi ikke engang havde en ægte aftale. Og så arbejdede jeg lidt mere, indtil min kæreste sluttede sig til, og vi sammen hentede vores søn som havde farmordag.

Når jeg har arbejdsdage på denne her måde, så består det meste af dagen af arbejde på computeren. I hverdagene har jeg omkring 1 times computertid max, så jeg har ofte en del mails jeg ikke har svaret på. Nogle kræver korte svar og andre længere svar der tager tid og overvejelse. Derudover forbereder jeg indlæg og skriver. Skriver, skriver og skriver. På kommende indlæg, på andre projekter uden for bloggens regi og på kommende projekter og sjove ideer. Alt det slår jeg bare sammen til arbejde, men det er jo ingenlunde fyldestgørende, og det kan lyde som en sludder for en sladder, når jeg lige skal sidde et par timer på en café i Indreby, og arbejde, haha.

2 kommentarer

 • Line

  Hvor ser du godt ud!! Ægte boss-lady. Hvor er din taske fra?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Tak Line <3 Det er en pose fra InWear, som jeg fik som en goodiebag. Jeg ved ikke om den gives i butikkerne ved køb 🙁 Men er blevet ret glad for den til alt fra grøntsager, flyverdragt og computer.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle børn elsker ikke at sove i barnevogn... og andre ting jeg ville ønske jeg vidste da jeg blev mor