Må man give brugte gaver?

Navyblå og en arbejdsdag

Det her outfit er egentlig snart to uger gammelt, men altså jeg kunne lige så vel have haft det på i dag. Temaet er navyblå, hvis det skulle være gået nogens næse forbi, men det er en god og gammel favorit i min garderobe. Det er faktisk også de ting i spørger allermest på, på instagram. Jakken er fra H&M (i den pæneste oatmeal farve her), sweateren fra &Other Stories, bukserne og tasken fra Celine, sneakers fra New Balance og huen fra Norse Projects.

Dagen startede med morgenmad og virkelig meget chokolade med Simply Chocolate på Winter Spring cafeen i Nyhavn, en ægte lille Københavner perle hvis du elsker kaffe og kage. Jeg blev lidt klogere på Simply Chocolate, fik rigeligt med smagsprøver med hjem og så havde jeg desuden selskab af Emilie og Sidsel. Det er en bonus at kunne kombinere arbejde og venner på den måde, hehe. Efterfølgende tog Sidsel og jeg et smut forbi Uldstedet på Nørreport fordi vi er gamle strikkedamer inden i og fordi Sidsel har lovet at strikke en ny hue til mig, efter denne opskrift.

Resten af dagen blev brugt på Le Trois Couchons foran computeren. Klart et af de mere dekadente café kontorer, men det passede perfekt på dagens rute og så har de en rejemad der gør mig noget nær lykkelig.

Sådan ser mine dage også ud, og selvom jeg virkelig godt kunne bruge et rap over nallerne og et spark bag i for selvdisciplinen, så er jeg sgu ret glad for mine meget forskellige og fleksible dage. Og så er det ret imponerende hvor meget man kan savne sin arving efter blot et par timers adskillelse, haha.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må man give brugte gaver?