Navyblå og en arbejdsdag

Give away – Adventshygge og et julehack til mindre julestress

Reklame for Nemlig.com

Glædelig 3. advent. Hvor bliver tiden af? Kan I mærke julestemning komme krybende? Jeg må indrømme at den rammer lidt hårdere i år, end før. Små bløde hænder der klapper af fryd når vi tænder kalenderlyset (eller lamperne, but who’s counting) om morgenen, et lille håb om han måske kan huske denne her jul som sin første (not gonna happen) og så er jeg gudhjælpemig begyndt at strikke en nissehue til barnet. Hvad foregår der her?

Det hele kulminerede sidste søndag da vi for første gang (ever) holdt adventshygge hjemme i stuen. På min kærestes initiativ inviterede vi en håndfuld venner, mødregruppen + kærester til gløgg, æbleskiver og risengrød. Arbejdsfordelingen var at jeg inviterede, og købte ind, min kæreste leverede udførlig indkøbsliste og lavede maden. #perfekt

I forbindelse med mit samarbejde med Nemlig.com, så allierede jeg mig med en portion reste ris a la mande og noget julemusik og før nævnte indkøbsliste. Jeg bestilte hele baduljen torsdag formiddag og satte det til levering lørdag middag. Så mega nemt. Det vigtigste for mig, er at julen ikke bliver stressende, og i og med at jeg ikke giver julegaver, så er den del skåret ud af ligningen, og så skal indkøb godt nok ikke overtage.

Derfor har Nemlig.com og jeg, også lavet en lille juletreat til jer – I kan nemlig vinde et gavekort til Nemlig.com på 1000kr. (det kan man få pænt meget (jule)mad og knas for, skulle jeg hilse og sige #triedandtested).

Det I skal gøre for at deltage, er at skrive en kommentar med en julehilsen, så vi holder den gode stemning i gang og så jeres vigtigste indkøb til julemaden. Er det selve anden? Amarena kirsebær til a la manden? Eller måske mandelgave?

Jeg finder og kontakter vinderen fredag d. 20. December, så I lige kan nå at bestille det sidste.

Jeg kunne få det meste, også økologisk og for det meste 2-3 varianter at vælge imellem. Det eneste jeg ikke fik var hele nelliker og en lakseside. Og i tillæg flottede jeg mig og købte en panetone julekage hos Hart og et stort surdejsbrød hos Mirabelle. Resten blev leveret til døren.

Jeg har kun brugt Nemlig.com en enkelt gang før. Faktisk i sommer da vi skulle fejre JJs 1 års fødselsdag og lavede en kæmpe bestilling med levering til det lokale vi skulle holde fødselsdagen i, og således sparrede vi at transportere det hele frem og tilbage. Nemt.

Adventshyggen var derudover en succes. Der blev drukket masser af gløgg og spist æbleskiver, og snacket snebolde (jeg knuselsker mine ugentlige grøntkasser, men snebolde og æbleskiver får man sgu ikke med). Og det bedste er at der er juleknas til resten af måneden, og risengrød til ris a la mande. #win

Nu sidder jeg og pønser på at lave en bestilling til juleaften, vi skal nemlig have både and og ris a la mande med, til 16 mennesker. Der kan Nemlig.com jo gøre tricket igen, ik?

140 kommentarer

 • Pernille D

  Glædelig jul! det vigtigste er da den brune sovs!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annmari Aalbæk Jensen

  Glædelig jul til jer alle og jeres familier ❤️❤️

  Mit vigtigste køb må næsten være den økologiske vaniljestang ❤️❤️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Glædelig jul lige om lidt altså <3 Det allervigtigste er sovs – så en hel masse fløde. Kan græde lidt af glæde over sovs. Måske jeg skal prøve den med chips i år – jo mere man har til at få sovsen op med, jo bedre (min mor siger jeg ikke må spise sovs med ske forstås).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Glædelig jul til jer alle derude 😊
  Gid vi alle må finde mandlen, alle få vores ønsker opfyldt, glæde vores nærmeste og spise en portion for meget 🎄🤪 giv en ekstra krammer til din sidemand og hold humøret højt 🎄 jeg håber, I får en hyggelig tid! 💗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Hov, og det vigtigste indkøb er selvfølgelig rødvinen til maden 🍷

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lo

  Glædelig jul til dig og alle andre. Her skal der købes and, flæskesteg, kartofler, rødkål, risengryn, mandler og lidt småkager. Helt klassisk julemiddag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Vi har en nyfødt baby herhjemme og kunne virkelig godt bruge dette gavekort. For os bliver det vigtigste i år at købe mandelgaven og lave konfekt, det har vi nemlig fået lov til at slippe afsted med at lave. Hvis jeg vandt ville jeg dog uden at blinke betale julemåltidet for min mor, der hvert år kæmper og knokler for at vi alle sammen får mad og hygge jule aften! Hvor er mødre bare de bedste i hele verden! Jeg ville så gerne kunne aflaste hende med dette gavekort

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  God jul! Efter at have gledet meget væk fra mig familie de sidste par år, er det nu mig der står for julen. Herhjemme. For første gang. Jeg håber det vil bringe os tættere sammen, men jeg er ærligt talt nervøs for om jeg kan gøre det selv. Altså mad, pynt, træ osv. og på en sådan måde, at der måske kan gå nogle traditioner i den måde, jeg holder julen på. Det er ikke helt nemt, og jeg synes forventningerne er store. Især når budgettet ikke rækker til en fem retters og fyrnålegran. Men en indkøbshjælp ville være dejlig, og især hvis den kom på mit dørtrin og sparede mig turene til og fra supermarkedet. Uanset hvad ønskes alle en god jul, og at alle finder hinanden igen og igen og igen d 24. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Lerche

  Jeg vil gerne sende en julehilsen til alle nybagte forældre der skal fejre første jul som familie 🙏🏻✨💓 december har fået en helt ny betydning for mig som mor og pludselig er det vigtigt at værne om traditioner og familie på et helt nyt plan! Selvom kalenderlyset siger at det er den 13. december og al pynten ikke er kommet op endnu!! Øko grødris, sødmælk og fløde til risengrøden er første prioriteten herhjemme for tiden 💓 god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glædelige jul
  Tak fordi du sætter fokus på den ikke altid helt perfekte mor og vigtigheden i at leve grønt og bæredygtigt.
  Hvis jeg vinder nemlig.com så skal jeg bestille mad til min farmor og faster, som godt kunne bruge lidt hjælp til madindkøb heri december. Det ville være en dejlig julegave at kunne give dem. ❤️✨🌲💫

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katerina Couloubas

  Rigtig glædelig jul🤶🏻
  Tak, for en inspirerende IG og blog. Julens vigtigste indkøb er for mig, indkøb til min søns fødselsdag, hvilket vil sige mel, smør, æg osv. til at bage de traditionelle fødselsdagsboller. Næst efter det, kommer indkøb af øko rødkål, så bi kan lave vores egen😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elvira Brøchner

  Mega god jul og skønt nytår

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Bare rigtigt glædelig jul! Og dejlig er jorden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg kan varmt anbefale at huske den brune kulør i indkøbsvognen. Det lyder måske som en detalje, men hvid sovs kan ikke det samme som den brune, har jeg erfaret. Jeg ønsker alle en flot brun sovs og en glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inge

  Glædelig jul 😊. Jeg håber at alle får en skøn og rolig jul, lige sådan som det nu passer til den enkelte. Hos os er det vigtigste juleindkøb anden, som ellers sjældent er på menuen 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Manja

  Glædelig jul! <3

  Jeg står for konfekten, så det vigtigste må være marcipan, nougat, chokolade, nødder og alt muligt andet godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Wichmann Hansen

  Glædelig jul! Altid en fornøjelse at følge med i alt fra affaldssortering (som jeg nu har fået leveret helt gratis), lækkert og billigt grønt/frugt og idéer til opbevaring og skuffesystem🤩
  Så hep for god inspiration og positiv karma🎉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Glædelig jul Frede! Vores vigtigste indkøb er kirsebær amarena – det er blevet glemt ét år før og det bliver aldrig glemt igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Det aller bedste er når familien er samlet til Disneys juleshow med gode julegodter, inden man sætter sig til bords! Rigtig glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia Petersen

  Kæmpe glædelig jul, mega mega glædelig jul! Jeg er netop gået på juleferie, i dette sekund og det er jo fantastisk. Det aller aller vigtigste jule indkøb, er så meget franske kartofler – til sovsen! Meget vigtigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Glædelig jul🎄✨ Med en helt nyfødt herhjemme, hvor vi skal holde jul for den store familie, vil det være bekvemt og nemt, at kunne få indkøbene for hånden med et sådan gavekort. Jeg har i særdeleshed en ammecraving efter vanilijekranse🤷🏻‍♀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Bækgaard

  Glædelig jul til dig, kære Frede.
  Tak for dejlig blog og tak for al din fokus på bæredygtighed og lidt mere slow living – det er nice at se, at man ikke skal helt ud af en tangent for at leve bedre og gøre noget godt for vores jord. Det er jeg blevet meget inspireret af i 2019 – og går mod en jul uden så meget overforbrug som tidligere 🎄

  Til det vigtigste på indkøbssedlen så må jeg bare sige, at det hedder intet over, intet ved siden af: MENU chipsene. Det må være noget jysk, for min sjællandske kæreste havde aldrig prøvet det før. Men en Chips formet som en lille skål er jo en genistreg til at køre sovsen op i, så der absolut intet går til spilde… Mmmmmm!!!

  Glædelig jul ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Luise Ejlersen

  Jeg står for familiens juleaftensdagspicnicmadpakker d. 24.december til 8 personer. Derfor er mine vigtigste indkøb ingrienserne til madpakkerne. I år bliver det clubsandwich med et twist i hjemmebagte sandwich brød igen krebsehalesalet om the side. Det er den hyggeligste juletradition, at børn og voksne nyder et par timer i det fri uanset regn eller sne med madpakker og julehygge. Rigtig god jul og tak for utallige tips til hjælp i min hverdag mht affaldssortering og madspild.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Kæmpe glædelig jul til nemlig og alle andre<3 Håber der bliver skovlet godt med sovs op af chipsene, haps.
  Spiser normalt ikke kød men mit vigtigste juleindkøb er simpelthen pistacienødder og abrikoser til det andefyld, min far fylder i sin udbenede and. Yes. And med and i. Sådan ruller de i Skanderborg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susia

  Glædelig jul til alle❤️
  Det vigtigste for mig at købe til jule er da alt det lækre juleslik, småkager og konfekt😂😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Ha en dejlig og stressfri jul og er brag af et nytår! Jeg går efter det grønne, så der må gerne være friske og dejlige ting til grønkålssalaten, frugtskålen og nøddeblandingen:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Elsker udtrykket at “lade julefreden sænke sig”. Det er et magisk tidspunkt for mig, når alt er ordnet og man kan bruge dagene i nattøj med julebagning, de samme gamle film og allervigtigst sammen med dem man holder allermest af. Når der skal handles ind er det vigtigt med en god rødvin til dem, der knokler i køkkenet og lækker marcipan til konfekten. Glædelig jul – og må julefreden sænker sig hos jer alle🎄💆🏽‍♀️❤️✨🙏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette

  Glædelig jul. Som skilsmissebarn hvor den ene side af familien spiser kalkun og den anden and er det vigtigste i år, hvor jeg står for julen anden. Er nu engang min favorit og når der nu skal skabes evne traditioner i min lille familie, skal anden være en af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Glædelig juuuul ❤️ Det vigtigste at få købt er grødris, så min kæreste og datter kan få risengrød og klatkager selvfølgelig! ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline Thomsen

  Allerbedste mormorslik i hele verden; Bridgeblanding ✨✨

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Hjemme hos os juleaftens omdrejningspunkt altid ris a la mande, kirsebærsovs og ikke mindst mandelgaven! Sidstnævnte bliver der altid gjort lidt ekstra ud af, hvilket er en hyggelig tradition efter gaveåbning 😊
  Rigtig glædelig jul !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie Anesen

  Franske kartofler til sovsen 💪🏻 Jyske nachos! Så vigtigt!
  Og et rigtig glædeligt jul til dig, din familie og dine læsere

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Mega glædelig jul og tak for en god bog. Jeg har endnu ikke fået gløg eller vaniljekranse i år – det må være nummer 1 på indkøbslisten.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  God vanilje til ris a la manden 😍
  Glædeli jul!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jari

  Et kæmpe glædelig jul til alle.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Det vigtigste er ingredienser til en god gang gløgg 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  Mandelgaven og slik, saft og god kaffe fx 🙂 Glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ååh, bedste nemlig.com 🙏🏼 God jul til dem!! Var både lykkelig for levering af alt tungt til døren på 3. og nu når der er to børn og ønskescenariet ikke er en sur 2-årig og skrigende baby på stor indkøbstur 😅 Jeg skal have lækre svampe og hasselnødder til mit “julebrød” 🌱

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Jørgensen

  Glædelig jul til alle jer skønne mennesker – må jeres juleaften blive helt magisk!
  Det vigtigste er en god rødkål, hjemmelavet selvfølgelig. Så det må være indkøb til den, men altså en saftig and er jo også alfa omega!
  Sikke en helt fantastisk konkurrence – det kunne være en dejlig hjælp, når vi både skal holde jul og nytår hjemme med masser af gæster ❤️🍒🥂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla K V

  Allerkærligste og glædeligste jul til dig og dine kære ! Det allervigtigste indkøb er godt nok svært at sætte fingeren på ! Der er jo ikke meget vi kan undvære netop denne aften… Men jeg må nu alligevel sige, at mandelgaven til børnene er temmelig vigtig – givet at en af dem nu skulle blive den heldige vinder af den hele mandel. Apropos amarena kirsebær, så foretrækker jeg faktisk den billige udgave af kirsebærsaucen og det synes min pengepung heldigvis også om 😉 Selvom min bror sværger til en hjemmelavet sauce med netop disse amarena…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Glædelig jul (må være den bedste julehilsen. Elsker at alle siger det til hinanden i december)
  Vigtigste indkøb er vaniljestænger af god kvali til risalamande <333

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Rigtig glædelig jul fra Vesterbro. Håber dig og din familie får nogle hyggelige juledage sammen og får spist masser af den gode julemad, brunkager, konfekt osv. :))
  Vi holder jul hos min faster i år, som egenligt står for alt maden. Det ville glæde mig at give et bidrag og gøre det hele lidt lettere for hende. Og måske også selv lave en grønkålsalat til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  God jul fra Østerbro 🎄
  Jul er jo bare lig med dejlig mad. And/steg siger mig ikke så meget, men vil ikke undvære de brunede kartofler, sovs og lune franske kartofler (lifehack: læg posen på radiatoren)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Mørup

  Grønkål + rødkål + appelsiner til julesalaten. Hurra og god jul herfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linnea Ring Gätke

  Rigtig glædelig jul allesammen 🎄
  Hos os er det vigtigste ting til rødkålssalat, brune kartofler og ris ala mande 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hos os er det vigtigt med en lille portvin når jule-hurlumhejet med mad og sang har lagt sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Hos os er det vigtig med en lille portvin når jule-hurlumhejet med mad og sang har lagt sig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Glædelig jul! ✨🎄
  Vi får altid en lille laksemad og et glas køligt hvidvin til forret juleaften. Det smager fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Det vigtigste i vores familie er ‘bare” maden, en god and ( gerne økologisk, og selvfølgelig en god flæskesteg…og resten kan ikke købes, men bare en familie der er i julestemning og nogle børn der glæder sig til juleaften…😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  En rigtig glædelig jul til dig og dine! Rødkålen og risalamanden er klart det, jeg ser mest frem til at lave. Masser af krydderier og simretid til kål og fuldfede vaniljestænger, spændstige mandler samt fløde i riiigelige mængder til risalamanden. Mums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Lækre snacks til efter dansen om juletræet! Min mor plejer altid at være god til at have de lækreste figner og dadler klar og hjemmebagte brunkager! Mmmm

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Alberg

  Ulejlig gæld og gro tynd tå eller glædelig jul og godt nytår, hvis man ikke er til anagrammer. Mit bidrag til julemaden er altid en quiz med dertilhørende præmie (som selvfølgelig ikke kan afsløres, da søster også læser med) 💥🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martha

  Glædelig jul og tak for en inspirerende blog, der mærkbart har gjort noget ved mine vaner, især min forbrug! Derfor har jeg også sagt nej tak til gaver i år – til gengæld har jeg i dag været ved den kinesiske købmand og købt mock duck på dåse til julemenuen. Min bedstefar er klar på det, og det er en gave i sig selv haha! Og godt nytår!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Vi skal holde juleaften for første gang og jeg glæder mig helt vildt🎄🙏 juletræet er pyntet og gaverne er købt. Vi er klar. Kun maden mangler😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  🎄🎄🎄 Julehilsen fra Jylland 🎄🎄🎄

  Kære du 😊
  Denne jul bliver det bare mig og mit fine juletræ. Jeg regner med at starte juleaftensdagen med at lave risengrød til risalamanden. Så vil jeg bage brunkager, for de er indbegrebet af jul for mig. Jeg elsker hyggen og duften af julekrydderierne.

  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  Men selvom det er hyggeligt at spise sig mæt i juleguf, skal der selvfølgelig også noget rigtig mad på bordet. Det er her, den økologiske julekylling kommer flyvende, og med sig har den de brunede kartofler, som der aldrig er nok af og hvidkålen, som er så god med sovs på toppen.

  ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤

  Og hvem ved
  måske der falder sne
  Så man kan gå en stille tur
  inden man starter sin juleaftenslur

  🎄 Glædelig jul 🎄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birna Lambaa

  Ønsker dig og dine en fantastisk jul❤️🍀
  I år, skal jeg holde jul med min veninde, og set vigtigste bliver derfor gaven til hende❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Rigtig glædelig jul til dig og familien! Jeg håber den bliver fri for Scrooges og Grinch’er i kommentarfeltet, og fyldt med gløgg. Som i øvrigt er mit vigtigste indkøb igennem hele december måned og til juleaften🙈😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna Frejvald

  Det vigtigste er fiskesuppen, som vi altid får til forret. Så det må være den, jeg ville købe ind til hos Nemlig.com:))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte zakariasen

  I en stresset hverdag, kunne det være skønt. 🙂
  Der skal købes flæskesteg, rødkål osv. Og mandelgave :O ikke at forglemme. Rigtig glædelig Jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leila Munk-Jensen

  Rigtig glædelig jul og I love you som min mindste krudtugle glad råber, synger og siger hele denne denne december. Det vigtigste indkøb til julemaden er en lækker økologisk flæskesteg og så har jeg fået en ting med pebernødder med chokolade 🎄🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Rigtig glædelig jul til skønne dig og din familie ✨🎄💓
  Vi får ikke traditionelt julemad til jul hjemme ved min moster og onkel – derfor er det vigtigste indkøb ingredienser til ris à l’amanden, så de små får glæde af de søde julegodter 💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina

  Glædelig jul 🎄 håber den bliver god for dig, din familie og alle der følger med herinde! Det vigtigste er den økologiske julesteg, rødkål og et glas rødvin ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Glædelig jul fra mig og min julenissebaby, født 1. december <3 Det er meget vigtigt med kartoffelchips og ribsgele!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yasmin

  Glædelig jul 🙂 For mig er det rødkål – jeg fik for et par år siden indført hjemmelavet varm rødkålssalat, istedet for den på glas, så frisk rødkål skal der til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Vi skal holde jul for første gang – og en klassiker som jeg indfører hos min svigerfamilie er de lunede franske kartofler. Dem stod min mormor altid for og de skal gå videre uanset hvem jeg holder jul med;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida Olivia

  Glædelig jul💗 jeg håber alle får en skøn juleaften med alle de har kær!
  Det vigtigste må være appelsiner og rødkål og det der ellers høre til en frisk rødkålssalat☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Rigtig glædelig jul 🎄
  I min familie er alle ret meget konkurrencemennesker og dårlige tabere, hvilket i sig selv skaber en masse sjove situationer. Derfor er mandlen selvfølgelig ret så vigtig. Jeg har en gammel onkel med Downs, som er det sødeste og sjoveste at holde jul med, fordi han altid er ved at eksplodere af glæde og entusiasme, hvis han er den heldige asen, der får mandlen. Han elsker desuden Coca Cola – faktisk er det alt han behøver i sit liv – så det må jeg nok også hellere få nævnt, som et vigtigt juleindkøb ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Claudia

  Rigtig glædelig jul til alle🤗☃️ Jeg ønsker jer ægte julestemning. Det vigtigste køb til juleaften er den økologiske and 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa

  Glædelig jul 🎄Det vigtigste for os når det kommer til juleindkøb må være de mange “snacks”. Alt ligefra pebernødder til juleskum er et must hos os. 🎅🏼🤶🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amanda

  Glædelig jul ❤️ det vigtigste indkøb til julemiddagen må være anden. Jeg er ellers normalt vegetar, men ikke juleaften. 🦆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina

  Glædelig jul!!!!!!!! Det er min første jul som mor så i år må vigtigste indkøb til aftenen være bleer! Tænk at løbe tør for det i julens mange helligdage, omg…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Snebolde og rødvin! Er ikke særlig entusiastisk omkring julemad, da jeg selv er vegetar, men sneboldene og rødvinen er et must 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Glædelig jul! Mit vigtigste indkøb er egentlig en værtindegave til min mor. Hun nægter at uddelegere til jul, så i stedet gør jeg mig ekstra umage med en værtindegave. I år får hun blandt andet et juleophæng til træet der ligner mine forældres hund. Meget grimt og meget sødt! Til gengæld skal jeg købe stort ind til nytår!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Rigtig glædelig jul! Det vigtigste i min indkøbskurv er klart and – spiser ikke kød til hverdag, så det er ekstra luksus med and til jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Glædelig juuul 🎄🌟 Mit vigtigste indkøb er drikkevarerne – jeg står bl.a. altid for at købe juleøl til familien 🎅🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Glædelig Jul,
  Det vigtigeste indkøb til jul er helt sikkert juleskum, da det er min fars yndslings. Der er ikke en bedre stemning til jul end når far har 1000 poser juleskum han med glæde kan få indenbords! ☺️🌲

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Glædelig jul! Har to små børn og risengrød til lillejuleaften er nok det vigtigste for dem – så masser af grødris – det plejer jeg at glemme 🤦‍♀️I år skal jeg være tjekket så ingen paniktur i kiosken 🤞

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Glædelig jul! Har to små børn og risengrød til lillejuleaften er nok det vigtigste for dem – så masser af grødris – det plejer jeg at glemme 🤦‍♀️I pr skal jeg være tjekket så ingen paniktur i kiosken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Munkshøj

  Hvor dejligt og glædelig jul eller er det for tidligt at sige:) det bedste er salaterne og frugten tul julemaden

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  GLÆDELIG JUL🎄
  Det vigtigere køb er marcipan, nougat og chokolade så der kan laves 1000 forskellige slags marcipan-nougat-sandwich pyntet med uspiselige knasende krymmel👌🏻 Haps! Så er der lavet gaver og giver dem til alle, frisøren, mødre, buschaufføren, ALLE! Forvandler mig til julemandens lille hjælper og har bare lyst til at give gaver og kærlighed og skrige glædelig jul ind i hovedet på alle jeg møder! 🤶🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Det vigtigste for mig må være de franske kartofler til sovsen 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Glædelig jul! Det vigtigste indkøb for mig er klementinerne! Perfekt snack mellem den tunge julemad

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Naomi

  Glædelig 3. advent ❤️🎄 jeg håber at du og din familie får den dejligste jul.
  I år er mit vigtigste indkøb fløde til sovsen! Man må aldrig gå ned på sovs… 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille Bjerring Larsen

  Rigtig glædelig jul! Lidt hjælp til diverse juleindkøb ville bare være så super dejligt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Juhuuuuu for (vores) første jul med Carlo, der kom ud en uge før december, så jeg stadig kunne nå at pynte op og lave adventskalender #babyforstårjulen!
  Det vigtigste indkøbt er uden tvivl julehjul – de små runde chokolader med hul i, der uden tvivl er lavet af alle mulige choko- og slikrester, men som bare hver jul falder på mit tørreste sted!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ea

  Du har så meget ret! Som nybagt mor forsøger jeg mere end nogensinde at minimere juletravlhed og -jag… Blandt andet også ved at skære voldsomt ned for julegaver – og det føles godt!

  Mit vigtigste julekøb er juleknas til 23 mennesker og blomster til svigermor.

  Rigtig glædelig advent og jul <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid

  Vi sværger til nemlig / måltidskasser efter vi har fået børn (især nr 2) da vi sparer så meget tid og faktisk også penge. Det er langt nemmere at danne sig et overblik derhjemme over hvad man mangler og undgår impulskøb, ville falde i mega god jord op til jul da vi skal stå for indkøb til julemiddag til 10 mennesker. Første jul i vores nye hus <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie M

  Glædelig jul og god tredje søndag i advent 🎅🏻Det vigtigste køb må være anden, som er julemiddagens højdepunkt her i familien. Høj som lav, gammel som ung, alle ser frem til juleand fyldt med æbler og svesker 🦆

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara Ottesen

  Glædelig 3. advent 🎄 Ville jeg meget gerne forkæle mine bedsteforældre med som er seje og står for hele julemåltidet igen i år ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Glædelig 3. søndag i advent 🎄 Det vigtigste køb er klart remedierne til ris a la manden, som er min favoritspise juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Glædelig 3. søndag i advent! Jeg handler hver uge hos nemlig.com og 2 meget vigtige ting til julemiddagen er Amarena kirsebær og aspargeskartofler til de brune kartofler! Derudover så er der nogle helt særlige juleknas og godter, som bare hører til juleaften. Valnødder i skal, konfekt af nougat og marcipan, clementiner, chokoladerne med forskellig farvet krymmel på og snebolde!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liane

  En flot julebuket til min svigermor! Og mandelgave til juleaften med min familie. Måske en årskalender fra Hus Forbi 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Jeg har en kæmpe familie med et havn af små børn. Vi skal holde stor jule sammen og jeg er blevet sat på ris a la mande, som tre foreskellige slags tilbehør til. (Alternative og mere almindelige;) Traditionen tro skal der være nok til både juleaften, men også julemorgen hvor alle spiser ris a la mande til morgenmad❤️ Så for mig er det vigtigste indkøb mandlen🙈 Den kunne jeg nemt glemme i farten🧡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine lea westfall

  Glædelig jul til alle andre med småbørn, hvor julen ikke er lig med mere søvn og sofatid! Derfor må slik, glögg og en enkelt med procenter være det der skal med på min indkøbsliste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Viktoria

  Glædelig jul til dig og din familie og alle der følger med 🎅🏼 det vigtigste køb er helt klart en frilandsflæskesteg – og intet går til spilde her, hvis der er steg tilbage deler hele familien det de kommende juledage ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg har selv en lille datter på 16 mdr og synes også at julen er helt særlig i år. Sidste år var jeg sgu alt for indtumlet og blæst bagover af at have en lille baby til jul, at jeg slet ikke kom i stemning. I år holder vi jul hos mine forældre og det vigtigste for mig er de franske kartofler smurt ind i en god omgang sovs 😆 kun noget vi gør til jul og kun dér det egentligt smager lækkert.
  Ps kæmpe skulderklap for din klima-indsats. Du har uden tvivl skubbet vores lille familie i den rigtige retning hvad angår (især) affaldssortering, men også madspild og forbrug. Så tak for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Rigtig glædelig jul! Mit vigtigste julemadsindkøb er lidt utraditionelt- nemlig vegansk chorizo og hasselnødder til smæskestegen. Det tager den lige fra indbagte grøntsager til den perfekte vegetariske juleret. Krydser fingre for at SU’en kan blive suppleret med et lækkert gavekort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  Glædelig jul til alle – mit vigtigste indkøb er klart grøntsagerne, det er nemlig min opgave at sikre, at der også er grønne og røde salater på bordet juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sophie

  Rigtig glædelig 3. søndag i advent! ❤️ jeg holder jul hjemme hos mine forældre hvert år, og for mig er det vigtigste køb mandelgaven, da jeg på “mystisk’ vis stadig får mandlen i en alder af 30 🙈😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Stibinsky

  God jul til dig og din lille familie 💗 du er en stor inspiration i din morrolle og med dine klima lifehacks. Du er grunden til jeg har et affaldssorteringssystem nu 😆
  Mit vigtigste indkøb hvidkål til stuvet hvidkål (kæmpe sønderjysk tradition) og snebolde som er min favorit julesnack!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Glædelig jul ❤️
  Det vigtigste juleindkøb er chips, ja. For altså de SKAL bare være til julemanden, så man kan dybbe sovsen i. 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Sundorf

  I ønskes en frede(lig), glædelig og dejlig jul. ❤️❤️Den 20. december har jeg eksamen, og bagefter skal jeg hjem til mine forældre i Sønderjylland og lave konfekt. Sukker, rom, marcipan, nougat, smør, chokolade og sukat (og alt andet fedende der klinger af jul) må være de vigtigste juleindkøb for mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Harly Sørensen

  Glædelig magisk jul til jer allesammen ✨
  Må juletiden forsødne jeres hjerter, fylde jeres maver og varme jeres sjæl lidt ekstra i dette gråvejr. Vigtigste på indkøbslisten i år må være vært/værtindegaven til mine forældre, som forkæler mig en overdådig julemiddag uden at vi skal røre en finger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jul er SÅ hyggeligt når man skruer helt ned for tempoet og bare kigger på julelys, hører julesange og ser julekalender. Ingen stress, edermame smart med Nemlig! Det vigtigste er altså de der kartofler på glas til søde kartofler. Det er jo så lækkert!!

  Rigtig god jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Glædelig 3. advent Frederikke og jer andre interesserede læsere.
  Mit vigtigste juleindkøb må være julegodter (som man ikke kan få for meget af i december) til både juleaften og min 30(!!!) års fødselsdag den 23. december, der i år skal bestå af lidt flere godter og mindre mængder gløgg, da jeg netop er blevet mor. Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stephanie

  Glædelig jul 🎄🎅🏼💌📯
  Vigtigste indkøb er anden 🦆 – dernæst ingredienserne til brun sovs, og så Chips. Kunne faktisk rigeligt ‘nøjes’ med de tre ting til julemiddagen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Glædelig jul! Jeg kan så godt genkende det med at julen pludselig fylder mere når der kommer børn til.. 🙂 Jeg står for al julemaden i år hos min far fordi nu er man ligesom dem med børn, lister, spisetidspunkter og ja, sammenhængskraften. Synes det er hyggeligt og lidt overvældende at være “de voksne”, præcis som man husker ens egne forældre køre en jul af… Så, tror jeg vil købe noget ekstra god rødvin til mig selv og hvem der ellers sniger sig ud i køkkenet under juleforberedelserne… God jul!
  PS og tak for din nuancerede og ærlige formidling af dit forældreskab og oplevelsen af at blive mor.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Oline

  Glædelig jul! Mit vigtigste juleindkøb må være mandelgaven. Dog kan halvdelen af os ikke lide risalamande, så vi spiser faktisk chokolademousse i stedet for, men også med en mandel i! Og i år er det mig, der står for at lave den, samt at købe mandelgaven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg forsøger at drive min familie i en plantebaseret retning, så det vigtigste for mig er at købe gode økologiske grøntsager så jeg kan lave det skønneste tilbehør til julemaden, forhåbentlig smager det så godt, at kødet må blive tilbehør frem for hovedret ☺️ Rigtig glædelig jul til jer alle 🌲❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Glædelig jul og 3. søndag i advent! I år er der vigtigt for mig, at vi køber bleer, så der er nok til alle juledagene – og så går jeg nødig glip af de franske kartofler. Kærligst den (eksil-jyske) nybagte mor ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Ønsker alle en god og stressfri jul!
  Jeg står bla. for slikfadet og det vigtigste der er snebolde og lagermans lakridskonfekt- ellers ser det bare ikke rigtigt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nat H

  Dét er altså smart og nemt, og jeg ville elske at vinde sådan et “tilskud”, da vi står og skal holde jul hjemme, med hele den pukkelrykkede. Det vigtigste på julebordet for mig er de franske kartofler (der SKAL lunes) og øko grisen (som jeg stadig mangler at købe, og tænker st jeg vel kan få på Nemlig?:)). Jeg krydser fingrer. Glædelig jul og tak for en skøn blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ulrikke

  Ej hvor lyder det hyggeligt 🎅🏼 Min kæreste og jeg læser begge til eksamen hen over jul og nytår, så det er ikke meget julestemning der har været tid til oven i bøgerne her hjemme. Så mit vigtigste juleindkøb må være julehygge og forkælelse til ham – det ville være helt fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Hvor er det en dejlig julepræmie, så kan man da kun råbe glædelig jul (på den rungende dybe julemandsfacon). Her er rødvin ret højt på listen, og lidt cocktails. Vi står kun for drikke 🤞🏻🤞🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Glædelig jul til alle som læser med 🙂 Jeg skal stå for risalamanden og mandelgaven i år, så det skal helt sikkert i indkøbskurven 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Glædelig jul <3 i år er mit vigtigste køb en værtindegave til min svigermor, som slider og slæber for at holde en fantastisk jul for hele familien. I år er min første jul sammen med dem, og jeg glæder mig til at spise skøn mad hygge. Men vigtigst er at vise hende at hendes store arbejde er værdsat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanne Sofie

  Glædelig jul – jeg nyder hver dag og synes, at tiden flyver med kærlige og hyggelige dage i december ☃️ Et af de vigtigste indkøb til julemaden må være en god vaniljestang til ris-a-la-manden! Mums 🍒

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Rigtig glædelig jul 🎄Klog af skade så er det vigtigste køb selve mandlen til ris a la manden. Vi har haft en jul, hvor alle endte med mavepine efter en uendelig jagt på mandlen, der var blevet glemt.

  Jeg står uden køkken i godt og vel en uge i januar, da det skal udskiftes, så det vil være rart at kunne fylde et nyt køleskab op med varer fra nemlig.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Wind-Hansen

  Det vigtigste for mig af juleindkøbene er alle julegodterne – både til de færdigkøbte til den hjemmelavede konfekt 😋
  Rigtig glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Det ville da falde på et tørt sted, når jeg i januar skal have min datter hjemme og lige skrive mit speciale færdigt. Det bliver godt, ikke? Jojo, det gør det!
  Vi skal i sommerhus med pool over julen, så mit vigtigste køb er et par badebukser til min datter, så hun kan få lov at plaske løs sammen med os andre (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Glædelig jul – håber den holdes med dejlige mennesker omkring!
  Mit vigtigste køb er ingredienser til brunkager – den eneste småkage, som jeg rigtig forstår fidusen ved. Men det gør jeg så til gengæld også ved den hjemmelavede version fyldt med mandler og pistacienødder. Uhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg skal holde jul hos mine forældre, og mit vigtigste køb er helt klart en lille ting til lige præcis mine forældre, som viser, hvor meget jeg sætter pris på, at de står hele dagen – og ofte også dagen før – i køkkenet og gør klar til en dejlig aften. Om det så bliver noget vin, chokolade, en blomst eller noget helt fjerde, det udestår fortsat 🙂

  Glædelig jul.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martina

  Glædelig jul og 3. søndag i advent – Håber alle får en dejlig jul med dem de elsker <3 Jeg står dog ikke selv for juleaften, men det vigtigste må være mandlen til ris a la manden <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Glædelig jul!
  Jeg skal for første gang i 7 år prøve at holde jul den 24/12.
  Vi havde altid holdt juleaften hos min mormor, men efter hun døde, har vi ikke haft de store traditioner. Jeg har rejst eller arbejdet. Nu er jeg blevet moster og glæder mig helt vildt til at tilbringe juleaften med min niece og tætteste familie <3
  Det vigtigste er at vi er samlet og så selvfølgelig andesteg, rødvin og risalamanden!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Glædelig jul – håber den bliver rar og fyldt med søde mennesker <3 God idé helt at droppe julegaver. Mit vigtigste indkøb er de lækre Amerena kirsebær.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christine

  Ihh en dejlig gave!
  Jeg har kun prøvet at stå for juleaften en gang, ellers er jeg heldig at skiftes mellem mine svigerforældre og min far og hans kone. Men hvis jeg stod og skulle invitere til jul, må det vigtigste være anden – og alt tilbehøret:) Glædelig jul!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Dejlig gave – og glædelig jul til dig og din familie 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej, en nice gave. Og hvor lyder det som et herligt arrangement <3 Jeg skal ikke stå for indkøb og madlavning i år, men skal tage knas med. Favoritterne er biscotti, hjemmelavet fudge og rocky road, så det skal der købes ind til. Måske også nogle helt klassiske julekager. Glædelig jul 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Glædelig jul og god søndagsstemning herfra! 🙂
  Jeg er netop flyttet hjemmefra, for et par måneder siden og det er derfor første gang, jeg tilbringer en stor del af julen alene.
  Jeg skal dog hjem til mine forældre og tre søstre juleaften og det vigtigste indkøb må for mig, derfor være en iskold Bailey til min mor, søstre og jeg.
  Man skulle tro, at juleslik, and, sovs, kartofler og risalamande er nok, men vi er alle 5 nogle værre ´bailey-narkomaner’ (som min far så fint kalder det – han nyder dog også gerne et glas, når det kommer på bordet). Så jeg kan være helt sikker på, at den rette stemning bliver sat blandt os alle 6, når en iskold bailey kommer på bordet til pakkeleg, sidst på aftenen – succesfuldt på forhånd!
  Skulle jeg være så heldig at vinde gavekortet til nemlig.com, vil jeg helt sikkert gerne invitere hele min familie på ´nytårskur´ i det nye år og vise mit nye, lille hjem frem. Det er kun mine forældre og søstre som har været på besøg og jeg vil derfor gerne agere vært med mad og drikke til min øvrige familie. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dea

  Glædelig jul

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Det lyder virkelig skønt! Jeg har også fødselsdag til jul – så der er rigeligt hygge at kæbe ind til. Det vigtigste må dog være risengryn – min soldater elsker risengrød!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tea

  Rigtig glædelig jul til dig og dine <3
  Det vigtigste indkøb til julemaden er ribssaft, som vi bruger til at koge rødkålen i. Af uransaglige årsager glemmer vi ofte denne ingrediens, og så er den bare SÅ svær at få fat i d. 24 😂 Så med dette gavekort ville jeg skynde mig at klikke den hjem med det samme! Kh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Mange gode og varme julehilsner fra Sydhavnen, hvor vi holder adventsafslapning og tager tilløb til eksamensskrivningen i dag. Jeg håber, I alle får en vidunderlig juletid.
  De vigtigste juleindkøb i vores familie er masser af rødkål og krydderier til min fars hjemmelavede julerødkål og de smukke hvide juletræslys, så vi får levende lys på træet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara R

  Glædelig jul. Kartofler er det vigtigste. Ingen jul uden brunede kartofler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Glædelig jul til dig og dine 😀 jeg skal arbejde i år, så der er intet, der skal handles. 😅 men mon ikke, der ryger lidt godter med. 🤩

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Rigtig glædelig jul til alle, hvordan den end skal foregå ❤️ For mig er det vigtigste helt sikkert at få købt ind til risalamanden, og der skal i min optik bruges en rigtig vaniljestang – ikke essens – til gengæld køber jeg altid kirsebærsaucen fra Skælskør, for det er nu engang smagen af min barndom 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita M

  Glædelig jul – jul med de små er bare SÅ hyggeligt, det nyder vi også her. Har købt en lækker øko and som jeg har høje forventninger til juleaften.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Rigtig glædelig jul til alle 🙂 mit vigtigste julekøb i år må være anden. Derudover den sønderjyske hvidkål, som er et element vi har fra min mors side af familien.
  Jeg skal for første gang stå for juleaftenen, så der skal handles stort ind 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Glædelig jul! Jeg håber, at alle får en skøn juleaften. Jeg står for risalamanden og mandelgaven, så det er vigtigst for mig at få købt ingredienserne til det 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Hej
  og tak for en god blog 🙂
  Jeg håber du får en fantastisk jul med alt hvad det indebærer af god mad gaver, og selvfølgelig masserer af hygge og tid til fordybelse med dine nærmeste 🙂
  Til jul er et godt udvalg af blandende julegodter et must , både småkager, chokolade, karameller og skum 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Navyblå og en arbejdsdag