Hvordan går det med min Klima-Aftale?

2020 med en struktureret hverdag og et tilbagevendende overskud

Blazer fra &Other Stories 

Hej, beklager den stilhed der har været her på bloggen. Men det er nu ikke fordi der ikke sker noget, det gør der bestemt. Jeg har i løbet af januar og her i start februar arbejdet meget målrettet på at strukturere min hverdag, helt anderledes end hidtil. I slut december kunne jeg godt se at det ikke hang sammen. Jeg havde for mange aftaler, for meget arbejde og for mange ambitioner om ting jeg skulle lave med JJ. Jeg har normalt en ret god portion overskud, og der skal en del til at slå mig ud af kurs, men jeg vaklede sgu lige lidt. Jeg kan meget, men jeg kan ikke det hele. Så jeg brugte juleferien på ikke at kigge på min telefon, slappe af og mærke efter. Og selvfølgelig tænke mig om.

Og med stor succes, haha. Jeg har fået omstruktureret min uge, og tilrettelagt mit arbejde sådan at jeg ikke hver uge skal planlægge mig ud af et umuligt puslespil med indhold der skal laves og møder der skal holdes i blog/insta regi, og så legegrupper, biblioteksture og hvad vi nu laver på “hjemmedage”. Det har fyldt meget, sammen med dårlig søvn, en dreng i rivende udviklingsspring og tandfrembrud. Så overskuddet har ikke været sådan helt oppe at ringe. Men det vender, det bliver godt og lysere. Kender i ikke den der lettelse, når en uoverskuelig periode pludselig ændrer sig. Goood, det er fedt.

Jeg har forresten fået et par spørgsmål om jeg arbejder og hvordan jeg får arbejdet samtidig med at jeg hjemmepasser, så det tænker jeg at skrive lidt mere om hvis det har interesse?

Jeg håber I får en forrygende uge, jeg startede med legegruppe istedet for arbejdsdag, for den der fede struktur jeg startede indlægget med, den er selvfølgelig fucket op fordi det er vinterferie, haha.

Ps. arbejder stadig på det indlæg om hjemmepasning, it’s coming, promise.

2 kommentarer

 • Hannah

  Vil gerne høre mere om hjemmepasning og arbejde, og også høre mere om amning og natteamning og sådan 🙂 You rock

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hej,
  Vil du måske skrive lidt om din struktur? Jeg skal hjemmepasse sideløbende med lidt freelance arbejde og kan ikke helt finde ud af hvordan jeg nemmest får tilrettelagt ugen, så jeg rent faktisk er til stede overfor mit barn OG arbejdet. Mange tak

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvordan går det med min Klima-Aftale?