Linoleumsopslagstavle

Vintage Céline og rullekrave

Vintage Céline vest fra Vestiaire, I Blame Lulu strik, Blanche jeans, Céline solbriller og Mads Nørgaard totebag.

Jeg har netop afleveret en større tekstopgave og det er rart at have hovedet ovenvande (indtil retterunderne!). Outfittet her er imidlertidigt fra forrige uge da jeg tog en pause fra min skrivehule og drak to kopper kaffe med Sidsel, på Arrebro på den Sorte plads. En kaffeanbefaling her fra, der er simpelthen så hyggeligt og kaffen og bagværket er i top.

Vesten er et af mine seneste Céline fund på Vestiaire. Jeg kigger næsten dagligt og holder en velassorteret wishlist på appen, holder øje med nedsættelser og opdateringer, og her var jeg heldig at score denne her vest til en helt OK pris. Den er lidt lol, lidt rideagtigt og alle tror det er en Gucci. Haha. Men når vejret lige bliver 5 grader varmere, så er den altså helt kanon. Strikken er faktisk også ny, fra en af mine yndlings luksus 2nd hand butikker i København, nemlig i Blame Lulu. Jeg har kigget på den i snart et år, og endelig slog jeg til. Det er ikke et greb i lommen, men jeg har brugt den hver dag siden, så er meget tilfreds med mit køb. De fåes i mange farve, med rullekrave, V-hals eller rundhals, og jeg har allerede ønsket mig endnu en til min fødselsdag.

 

3 kommentarer

 • Cecilie

  Selv en affaldssorterende, hjemmepassende, plantebaseret, Nørrebrobaseret type kan nu og da have brug for at klæde sig ud som en overklasserytter fra Hellerup 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kan du anbefale at købe netop denne strik, eller er den fra Other Stories, som minder meget om lige så lækker?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hey! Jeg synes Stories strikken er god til prisen, men I blame Lulu strikken er af bedre kvalitet, men også dyrere. Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linoleumsopslagstavle