Min guide til en enkel bogreol

Dyne-jakke og vintage jeans

Foto: Alona Vibe

Jakke fra Mads Nørgaard (modtaget i gave), t-shirt fra Loow (modtaget i gave), vintage Levi’s 501 fra Prag Copenhagen & Veja sneakers fra &Other Stories.

Hej fra den anden side af 7 dage med fuld knald på fødselsdagsfejring. Af mig selv. Haha. Det har været skønt at traktere både venner og familie, nyde lidt godt af fødselsdagsprivilegier (sove ekstra længe) og så har jeg også fået de dejligste gaver, både velovervejede, betænksomme og endda op til flere købt brugt.

Indlægget her skal egentlig “bare” handle om mit outfit som består af nogle garderobefavoritter og en blomstret sag fra Mads Nørgaard som jeg forelskede mig i tilbage i efteråret, da jeg fik et sneak peak på kollektionen. Den minder mig om vintage stof, sommerhus, dyner og puder- forenet til en jakke. Helt perfekt. Jeg har den på med mine Levi’s jeans som er købt for 240kr. hos Prag Copenhagen. De er på 5-6 dage om ugen, og de er meget populære i min DM 😉 Inden under jakken har jeg hvad der synes som en helt almindelig hvis t-shirt, noget jeg holder utroligt meget af. Men denne her er ikke bare en hvid tee, den er nemlig lavet af uld, og hvorfor den er blevet en del af min garderobe, er der en helt særlig grund til. Jeg er nemlig blevet influeret, men inden for murerne.

Min mand har de sidste par år, fuldstændig systematisk, organiseret og optimeret sin garderobe så den kun indeholder det absolut nødvendige, og de bedste versioner her af. Da han kom til t-shirts, var han træt af flossede bomulds t-shirts der ikke holder særlig længe, bliver nussede i halsen og grålige i farven. Derfor testede han lidt forskellige slags og faldt for det danske brand Loow. De laver t-shirts i 100% uld, og her kommer uldens egenskaber til sin ret, da den både holder varmen, distribuerer varme og fugt væk fra kroppen og ikke i samme grad som bomuld, holder lugt. De holder altså flere dage imellem vask og de er aldrig klamme og fugtige. Nu har han en håndfuld som har bevist deres værd igennem ca. 2 år og derfor har jeg jo ikke kunne undgå at blive lidt begejstret for dem også (jeg stjæler med arme og ben, fra hans garderobe).

Men the tables have turned, og Loow har været så elskeværdige at gifte mig med t-shirts (og der faldt også lidt af til resten af husstanden), så jeg har faktisk mine egne nu, endda i kvindemodel, som sidder sygt pænt. Jeg er mindst lige så glad for dem, som for de to jeg har “arvet” fra min mand, og kan virkelig anbefale dem, hvis i er på udkig efter en ny version af den hvide t-shirt.

Ps. se lige opslagstavlen i full glory! Elsker den! Guiden finder i her.

1 kommentar

  • Sara

    Ejjj!
    Hvor lækkert med det alternativ til “normale/“billige” t-shirts jeg har brugt jeg ved ikke hvor meget på t-shirts so m konstant mister farven og suger ALT lugt til sig efter få dages brug så igen igen 1000 gange tak for det! Virkelig brugbart

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min guide til en enkel bogreol