Dyne-jakke og vintage jeans

Mandag, post kampdag og kold kaffe

Acne Studios blazer, H&M skjorte, Inwear bukser, New Balance sneakers (lignende her), Céline solbriller og taske.

Glædelig mandag! Jeg har brugt formiddagen på at ringe til min fagforening, a-kasse, udbetaling danmark og logget utroligt meget ind på borger.dk. Selvtændig og hjemmepasser livet <3 Om lidt har jeg en frokost date med mine to gode venner og gamle kollegaer, så min business blazer hænger klar i gangen og senere skal jeg hygge mig med min beskatningsoversigt som min g-e-n-i-a-l-e (jeg mener det, skriv hvis i mangler en voksen i jeres liv)bogholder har efterspurgt. Exciting, ik?

Nu vil jeg drikke den sidste slurk kolde kaffe, finde lidt af gårsdagens kampstemning frem og komme afsted.

Ps. Jeg øver mig i at gå mindre jersey agtig klædt og hive et suit op af hatten i ny og næ. Det ka’ noget synes jeg.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dyne-jakke og vintage jeans