Hej fra isolations-ish boblen

Burger outfit og fotografhjælp

Jakke fra Mads Nørgaard, hoodie fra Soulland, Levi’s 501 jeans fra Prag Copenhagen, adidas Originals sneakers & vintage Louis Vuitton taske købt på Vestiaire.

Burger outfit

Det her outfit (pre-Covid-19) er fra en arbejdsdag med yndlings Alona, som vi sluttede på Jagger med frokostburger. Så det kvalificerer sig vel til et burger outfit. Jaggers lunch offer er slet ikke at kimse af, og det er stadig den bedste vegetarburger i byen. Trænger du til en burger derhjemme så kan du bestille gennem Wolt, fordi #blivhjemme <3

Jeg fik en besked fra en veninde for et par uger siden, som skrev at der var nogen der var i tvivl om hvordan det foregår når jeg arbejder med fx Alona og tager billeder til bloggen og til samarbejdskampagner. Jeg ville da egentlig ønske at dem der var i tvivl, bare skrev til mig. Men på trods af det indirekte spørgsmål, så finder jeg det meget relevant at svare, for det er netop med til at kaste lys over hvordan hele denne her forretning egentlig fungerer.

Professionel fotograf

For mit eget vedkommende, så har jeg erkendt mine egne begrænsninger ud i fotos af mig selv(det kan være svært, haha) og jeg forsøger så vidt muligt at få hjælp fra en professionel fotograf, dejlige Alona , til indhold hvor jeg selv skal indgå, og for at opgradere outfitbilleder osv. Det er slet ikke alle billeder jeg bruger, som Alona tager, jeg mikser det med mine egne billeder fra min telefon og det jeg tager med mit kamera. Min udfordring er helt klart billeder af mig selv, for jeg er ikke super skarp med selvudløseren, og bliver sjældent tilfreds. Til gengæld har Alona og jeg vildt god kemi og jeg elsker hendes stil og æstetik, så jeg er altid meget tilfreds med resultatet af hendes arbejde.

Det spørgsmålet helt konkret gik på, var om jeg mon betalte Alona? Det gør jeg, selvfølgelig, har jeg lyst til at skrive, men jeg kan også godt forstå hvor spørgsmålet kommer fra. I mange situationer i den branche jeg befinder mig i, sker der en form for udveksling af anden værdi end monetær. Det kan være delinger, links eller produktvisninger, og i andre brancher hvor praktikanter og “projektansættelser” er dominerende, hersker gratis-arbejde i stor stil. Men efterhånden som influent-industrien er vokset sig stor og stærk, så er det blevet new-normal med reelle budgetter, hele vejen rundt. Det betyder at jeg i min lille virksomhed også har råd til at betale for en fotograf, og til større samarbejder, så er det en del af aftalen. Og hurra for det! For så kan alle betale husleje og købe mad, og flotte striktrøjer.

Content-dag

Typisk booker jeg Alona ind til større kampagner, eller samler til bunke og skyder en masse content over en dag. En rigtig content-dag. På den måde har jeg råd (hun er jo en efterspurgt dame, hende Alona) og Alona kan få det passet ind i sit ellers travle program. Når vi mødes til en kaffe (fordi vi også ses privat, heldigvis) så kan jeg sagtens lokke hende til at skyde et outfitbillede, eller noget cute til insta, ligesom jeg spørger Sidsel, Emilie eller andre fotokyndige venner når jeg ses med dem.

Jeg håber det gav et lille indblik, eller i hvert fald svar på en undren. Der er sikkert mange aspekter af det jeg laver som jeg ikke tænker videre over, men som måske kan give anledning til spørgsmål eller undren hos jer. Så spørg endelig, så vil jeg forsøge at svare på bedste vis.

O g i de her tider, hvor alle, store som små, kæmper for at holde skruen i vandet, så tjek lige Alona ud –  hendes hjemmeside finder i her og hendes daglige æstetik finder i på instagram her.

 

1 kommentar

  • Virkelig fint outfit! Og tak for at dele hvordan det fungerer for dig med fotoagraf, altid spændende at lære mere om branchen!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej fra isolations-ish boblen