Sådan passer du på dit uldtøj - fuzz remover

Stor krave og Levi’s 501

Foto: Alona Vibe

Skjorte fra Skall Studio (modtaget i gave), Levi’s 501 jeans fra Prag Copenhagen, halskæder fra Louis Vuitton og Trine Tuxen, ørering fra Sophie Bille Brahe og kop fra Peter Shire købt hos Les Gens Heureux og kan bestilles via instagram.

Det føles som evigheder siden at Alona og jeg tog de her billeder. Ubekymrede tider hvor jeg satte alt for lidt pris på give mine venner et kram, besøge min mor eller dele en dåsecola med min lillebror. Savner i også helt banale handlinger og undrer jer over at i har taget dem mere eller mindre forgivet? Eller er det bare mig.

Nå, men til sagen – et outfit! Det var der efterspørgsel da jeg forhørte mig efter jeres ønsker til indhold i de her tider. Outfits, sneakers og indretning var jeres ønsker i et modeperspektiv. Så det skal i få. Jeg prøver at dokumentere mine hjemmeoutfits dagligt (med få undtagelser, men så er vi også nede og skrabe bunden).

Levi’s 501

Aktuelle outfit er et miks af min absolutte garderobe favorit, mine vintage Levi’s 501 som jeg har købt hos Prag Copenhagen. Jeg får så mange spørgsmål fra jer, omkring dem og det kan jeg da godt forstå, for jeg elsker dem virkelig. Jeg købte dem sidste år, i januar og tog Emilie med som babyholder og så prøvede jeg løs af udvalget hos Prag butikken på Vesterbrogade. Jeg synes det er svært at gennemskue de gamle Levi’s størrelser, så mit bedste bud er bare at prøve løs. Lige nu er det ikke sådan så oplagt at tage forbi Prag, men de åbner snart webshop og ellers kan i støtte dem ved at købe et gavekort, som kan indløses på den anden side. Deres jeans koster 230kr. så den del er altså også i orden.

Store kraver

Skjorten er en nytilkommen i min garderobe og jeg elsker den store krave i bedste vintage stil. Den er god som her, med jeans, men også med en stor strik over. Den er fra danske Skall Studio, som søskende parret Marie og Julie står bag. Skall tager udgangspunkt i en bæredygtig tilgang til mode, og udspringer af pigernes egen livsstil. Der er ingen animalske produkter, materialer af høj kvalitet og feminint design der skal kunne leve i en garderobe i lang tid. De har lavet et materialebibliotek som giver et godt og dybdegående indblik i de materialer som Skall bruger i deres kollektioner. Jeg har kendt til mærket længe, men blev forelsket på ny da jeg besøgte deres showroom og butik for et par måneder siden, da jeg tilfældigt kom forbi Nyhavn imellem to møder.

Skjorten, som pt er udsolgt, kommer igen her hen over påsken, så hold øje, eller skriv en mail til Skall hvis i vil skrives op til en. Jeg sad dog lige og kiggede webshoppen igennem og åh hvor er der meget pænt. Den her cardigan, eller denne her strik, dem kunne jeg godt bo i, i lockdown life. Måske med de her bukser? Skall har også lavet en kollektion til børn, Musling hedder den. Det er noget af det sødeste jeg længe har set.

To skridt frem, og et tilbage

I sidste uge var vi endelig ved at være oven på, JJ er rask igen, det kriller jeg havde i halsen var væk og vi var sådan back on track-ish. Nu har jeg så reddet mig en bihulebetændelse, i ved, for at skabe lidt spænding i hverdagen. Det er nedtur, men i disse tider, billigt sluppet. Og på trods af ovenstående, har vi da også fundet en rutine i den her nye hverdag. Det er egentlig ikke så meget anderledes end vores normale liv, men jeg (og JJ formoder jeg) savner vores venner, jeg savner nogle arbejdsdage og så savner jeg min familie helt helt ind i knoglerne. Jeg stillede croissanter, et godt brød og blomster til min mor forleden. Vinkede fra gaden og savnede. Derudover så priser jeg mig lykkelig for luge-betjening hos Mirabelle og en to-meters betjening hos Guld Blomst på Guldbergsgade. Hurra for mobilepay, også.

Hænger I, i?

5 kommentarer

 • This blouse is so pretty!
  I like how you styled it with gold pendant necklaces!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe Caroline

  Jeg har set skjorten på Trendsales i str. M til 1200 kr. Bare hvis man ikke kan vente.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne

  Ej, hvor er den flot, blusen! Hvordan er den i størrelsen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

   Hej Stinne, ja ik <3 jeg har en small og den er lidt oversized, men en medium havde også været fin. kh Frede

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan passer du på dit uldtøj - fuzz remover