Hvorfor skal jeg købe økologisk?

Et hjemmelook fra Marts

Bluse fra CoLabel, Lalaby bandana (modtaget i gave) og Levi’s 501 jeans fra Prag Copenhagen.

Det her outfit er fra dag #jegveddetikke men here it goes. Jeg brugte egentlig gladeligt de første 5-7 dage i lockdown i nattøj, eller hyggetøj, men jeg forsøger at tage mig sammen. Egentlig mest for min egen skyld, for det hele løber sgu lidt med når jeg starter med at forsømme fx påklædningen. Så bliver jeg pludselig i tvivl om hvornår jeg børstede tænder og om det var igår eller i dag jeg var i bad… Håber I kan genkende det, og det ikke bare er mig der er ultra slummet, haha.

Ovenstående er et hygge kompromis – min elskede jeans (som er bløde som smør, så det er meget behageligt) og så min nye bluse jeg har købt hos CoLabel som jeg gerne ville støtte. My Seline laver det pæneste børnetøj og har nu netop begivet sig ud i tøj til voksne – so far et rigtig hyggesæt med bukser og bluse i det blødeste stof. Bukserne var for korte til mig, så jeg gik for blusen som er det blødeste jeg ejer. Jeg købte også en jakke til JJ (denne her), som er så overdrevet cute. Lille obs så er de lidt små i størrelsen. Hvis I læser fransk, så tjek det her interview med My, eller nyd bare billederne som jeg. Drømmelejlighed og se alle de børn!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal jeg købe økologisk?