Et hjemmelook fra Marts

Prag Copenhagen: Mine yndlingsjeans

Foto: Alona Vibe

Jeg skrev det her indlæg om Erstatningsshopping for lidt over et år siden, og det er et af de mest populære indlæg jeg nogensinde har udgivet. Omdrejningspunktet var blandt andet den evige søgen på de der rigtig gode Levi’s jeans, som jeg endte med at finde for lidt over 200 kroner hos min lokale genbrugsbutik, Prag Copenhagen.

Helt bagom blog og instagram, så kender jeg perifert Katrine som står bag butikken og har fulgt med siden hun åbnede sin første butik, og fik to hunde og siden to børn. Hende og hendes mand knokler der ud af og selvfølgelig er de også ramt i denne her tid. Derfor har de med lynets hast åbnet en webshop og gjort det muligt at handle direkte fra deres fantastiske udvalg af second hand fund.

Lige præcis jeans er ikke på programmet på Prags webshop, men alt andet hvad hjertet kan begære af vintage bluser, smukke blazere og kjoler, er altså at finde. Tjek lige denne her skjorte med den fine krave og denne her smukke blazer.

Hvis i finder noget lækkert, så har jeg en lille treat til jer – i kan nemlig få 25% med koden pragxfrede som i bare skal bruge ved check out <3

Og ellers kan i støtte Prag Copenhagen ved at købe et gavekort (til jer selv eller en i holder af) og så tage på den helt store denimjagt, når tiden er til sådan noget. Ps. der er faktisk 25% rabat på alle gavekort pt.

 

1 kommentar

  • Sjovt! Mine bedste jeans kommer også fra Prag – et par sorte Levis og jeg var lige inde på hjemmesiden igår for at se om man kunne skrive sig op til det næste par i st. 29!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et hjemmelook fra Marts