Prag Copenhagen: Mine yndlingsjeans

Superstar, strik og silke

Soulland bukser, I Blame Lulu strik & adidas Originals sneakers.

Gotta love et spejloutfit med lidt pletter og dårlig belysning. Men jeg havde det her på en eller anden dag de sidste 6 uger – hvilken én præcis, kan jeg ikke huske. Og det er egentlig underordnet haha. Men det gik op for mig at jeg havde næsten det samme på til min sparsomme deltagelse i modeugen i januar (altså med en vis variation, se selv her). Det må da bevise at min garderobe har en vis agilitet – fra modeuge til lockdown.

En klassiker

Jeg har altid 4-5 par sko som jeg går i til hverdag, i en lille rotation. Lige nu er en af favoritterne, en klassiker fra adidas Originals, nemlig deres velkendte Superstar sneaker. De 3 striber og den ikoniske shell toe (fordi den ligner en musling) er nok mest kendt på RUN DMCs fødder, uden snørrebbånd, eller på andre 80’er hiphop ikoner med tilhørende fatlaces (oh yes). Jeg er nok farvet af min interesse for sneakers, men den er en genistreg i mine øjne, omend den også deler vandende. Men som en hjørnesten i adidas Originals arkiv, så er jeg altså fan. Udover historien, så synes jeg at den er tilpas chunky, men ikke på den der 90’er klodsede måde, og så ser den virkelig godt ud med bukser der folder ned over den.

Shop Superstar fra adidas Originals hos Rezet her

For 6-7 år siden relancerede adidas deres klassiske Superstar og den var så godt som umulig at få fat i, i året op til. Det er formentlig en marketing strategi at fjerne modellen fra markedet, og så bygge en ny hype op. Den virkede! Jeg fik først fingrene i et par i Berlin i 2014 da jeg var afsted på sommerferie. I kan få et skønt tilbageblik her, haha. Nu er de imidlertidig på banen igen og jeg har med glæde skiftet mit gamle par ud (de har nu været pensioneret som sommerhus sneakers i flere år) og elsker altså stadig modellen.

Strik og silke

En kombination jeg nok aldrig bliver træt af, er silke og en god strik. Det er som jeans og t-shirt og går altid virkelig godt sammen, fordi strikken nedtoner det fine i silken og omvendt bliver det ikke alt for hyggeligt med strik, når der er et element af silke. Det lyder måske som overdrevne overvejelser når vi nu taler om et inde-outfit, men det er en generel betragtning og i kan tro jeg glæder mig til at sporte det her sæt, uden for min lejlighed, haha.

Jeg får dagligt spørgsmål om de to striktrøjer jeg har fra I Blame Lulu og kan kun sige at jeg er helt utroligt glad for dem – begge to. De bliver brugt hver dag og med lidt hjælp fra min fuzz remover og generel vedligehold, forventer jeg at de bliver garderobefavoritter i mange år frem.

Læs min guide til at passe på dit uldtøj her. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Prag Copenhagen: Mine yndlingsjeans