Superstar, strik og silke

Vintage jeans og up-cycled bluse

Bluse fra Linné (modtaget i gave), Vintage Levi’s jeans fra Prag Copenhagen, Céline solbriller (modellen hedder Eva), hårspænde fra Maanesten (modtaget i gave), Stan Smith sneakers fra adidas Originals og jakke fra Proem Parades (modtaget i gave)

Jeg er kæmpe fan af det her vejr og mine 3-4 timers daglige gåture med JJ sovende i klapvognen (han sover 4 timer på en god dag – hvilket betyder dårlig nat, og 2 timer på en dårlig dag, hvilket betyder god nat), føles som den største luksus. En ven på afstand eller en podcast i ørerne, kaffe i kopholderen (skal seriøst stoppe med at købe to go!) og nogle kilometer i benene. Og så en snegl eller croissant under vognen (også noget jeg skal stoppe med), who am i kidding.

Forleden var min gå-ven Kristian, og vi fik vendt dette og hint imens vi gik fra Nørrebro til Frederiksberg. Uden at have travlt eller skulle nå noget. Det er fandme nye tider… Men jeg er ret vild med det og nyder det i fulde drag. Jeg ved godt jeg har skrevet det før, men jeg har den dybeste respekt for vores velfærdssamfund og alle dem der går på arbejde, passer, plejer, behandler og sørger for at de mest nødvendige funktioner er i omdrejninger, for de selvstændige der lyn-børge omstrukturerer, laver webshops og finder på alternativer. Det er så sejt. Så når jeg føler mig taknemmelig over at gå en lang tur, så sørger jeg for at holde afstand, spritte af og være fornuftig – med tanke på dem. Min opfattelse af hvor vi er nået til i denne her “genåbning” eller hvad vi skal kalde det, er at jeg, som kan, skal stadig blive hjemme, holde afstand, undgå social kontakt, sådan at dem der skal, de kan komme afsted.

Hvordan hænger I i?

Til sidst skal jeg lige kippe med flaget for min smukke smukke bluse som er modtaget i gave fra Esme, der syr de smukkeste bluser, kjoler, scrunchies og de flotteste kraver – se lige denne her (!), i vintage tekstiler. Hun har sendt mig denne her, fordi hun tænkte jeg ville kunne lide den. Hun ramte plet. I kan læse mere om Linné her.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Superstar, strik og silke