Maj inspiration

Kinagrill og sandaler

Blazer fra Acne Studios, silkebukser fra Soulland, taske fra Prada (i sort her), solbriller Céline i modellen Eva & sandaler fra Cecilie Bahnsen.

Tror det her outfit er fra første dag i sandaler i år – hvilken fornøjelse. Jeg købte de her sandaler i januar, i en meget hurtig beslutning, men dog velovervejet for jeg har kigget længe efter Suicoke sandalerne og har ikke haft held med at finde dem i min størrelse, hverken i København, Hong Kong eller Bangkok. Og samarbejdet mellem Suicoke, Cecilie Bahnsen og Margrethes perler havde jeg opgivet, pga prisen hehe. Men jeg fandt den på udsalg (nok også svært at sælge perlesandaler i Januar) så jeg slog til og har ventet i spænding på at det blev varmt nok. De er fantastiske at gå i (Japansk helsesandal) og så er de bare mega smarte synes jeg 🙂 De har affødt en del spørgsmål på insta, så tænkte de lige skulle med her. Siden da er der kommet lidt flere modeller til, som i kan se her. Jeg synes de er ret normale i størrelsen.

Der har været lidt stille på indlægsfronten men jeg er ved at være tilbage i omdrejninger igen og det betyder lidt mere computertid – men jeg er stadig igang på insta.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Maj inspiration