Et gensyn med en hjemmedag

Vegetarisk frokost, håndcreme og en snigeren sommer.

Reklame for Faaborg Pharma

Foto: Alona Vibe

Ps. Der er en rabatkode længere nede i indlægget.

Sommeren der overraskede

Jeg har det som om at perioden fra start marts og til slut maj, er skrevet ud af kalenderen. Vi gik fra den sidste vinterfeeling og det spæde forår til at være hjemme i 2-3 måneder og BOOM så er det sommer. Når vores venner snakker sommerferie, så tænker jeg stadig der er længe, længe til. Det er en snigeren sommer vi holder os.

Sidst jeg fortalte jer om Faaborg Pharma var i midten af februar og der handlede det om deres Ultimate serie, som i kan læse meget mere om her.

Det lyserøde mirakel

Siden da har det handlet om Faaborg Pharmas klassiske serie, nemlig Helo, og selvom det er under kedelige omstændigheder, så var det en pænt god timing da vi trådte ind i lockdown, eller vaske-hænder-tiden, som den blev døbt her hjemme. Helo serien har så få ingredienser som muligt og er parfumefri og Allergy Certified. Jeg særligt været glad for 3 produkter i serien. Det første er det lyserøde mirakel, nemlig Helo hand, der indeholder mandelolie og vitamin B12 som faktisk er den ingrediens der giver den lyserøde farve (the dream). Den indeholder naturligt voks som danner et beskyttende lag mod kulde og vind og vejr, og hvis du bruger den over en længere periode, så lindrer den kløende og irriteret hud – det har været en kæmpe vinder som en pleje efter håndvask og sprit.

 

Fedt og olier

De to andre produkter jeg er blevet kæmpe fan af, er den klassiske Helo creme og Helo Extreme. Helo har et højt indhold af fedt (48%) og er sådan en all round creme til hele kroppen, men jeg elsker den virkelig til tørre knoer, albuer, knæ og fødder (all the sexy stuff), og så er den altså også genial til tørre (børne)kinder der har været ude i vind og vejr. Helo Extreme indeholder 100% fedt (og olie) og blandt andet kokosolie og sheabutter. Den er ekstremt fedtet og jeg har den i køleskabet for ellers er den lidt skørt at bruge, men på køl er den nemmere at håndterer og smelter i hænderne når du smører den ud. Helo extreme har jeg brugt de dage hvor jeg havde virkelig tørre hænder eller fødder, og gerne lige inden jeg går i seng så den kan virke overnatten. Hvis det skal være rigtig vildt, så har jeg brugt en lille smule som ansigtsmaske. Works like a charm.

Hvis du lige trænger til at update dit badeværelsesskab, så kan du bruge koden Frede20% og spar 20% på alt fra Faaborg Pharma, også i forvejen nedsatte produkter. 

Vi tog de her billeder over en frokost på Baka d’busk på Rantzausgade, det var første gang både mig og Alona spiste der, og bestemt ikke sidste. Kæmpe anbefaling til en vegetarisk restaurant i København.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et gensyn med en hjemmedag