Rester eller muligheder? Min yndlings overskudsret

Inspiration – Oktober 2020

Foto: Pinterest

Nu spurgte jeg på instagram – outfit indlæg eller inspiration til min oktober måned? Der var tydeligvis mest stemning for inspirationsindlæg og jeg prøver ikke at tage det personligt 😉

Min oktober måned ser ikke sådan udenvidere vild eller anderledes ud. Jeg har nogle projekter her hjemme som jeg skal s.k.a.l. igang med OG gøre færdige. Det er efterårsferie, og selvom det heller ikke er den store forandring i vores hverdag, så kommer der også lidt tips til gode aktiviteter, hvor der kan holdes sikker afstand og hygges imens. Here we go.

 • Vi starter på boligfronten – jeg skal færdiggøre mit Ikea Ivar hack og mangler at finde den helt rigtige topplade. Jeg har både været ude i marmor og genanvendtplastik, men er ikke fast besluttet på noget endnu. Jeg har malet de to skabe, og så skal jeg hænge et spejl og nogle billeder op oven over. Måske der også skal stå en lampe. Drømmer om denne her fra Hay, en Le Klint, en Snoopy fra Flos, eller denne fra Flos, eller måske denne her drømme PH… Så mange (dyre) muligheder. Måske jeg bare ender med en Miffy… Jeg researcher (aka beslutter mig) stadig på sofaer, hvilket har sat gang i en helt ny identitetskrise i vores anden ende af stuen. Men det bliver i næste omgang.
 • På indersiden, har jeg enormt behov for at få ryddet op og ud. Så der skal sorteres skuffer, skabe og loftsrum. Jeg drømmer om alt i kasser med labels a la @thehomeedit men med færre ting, haha.
 • Jeg skal også ordenligt igang med noget yoga og evt. fødselsforberedelse. Jeg har et klippekort til Hélt som jeg glæder mig til at bruge, men må indrømme at jeg hælder mere til nogle videoer og hjemmeyoga i disse tider. I forhold til fødselsforberedelse, så ligner det ikke at der findes kurser målrettet andengangsfødende, så måske det bare bliver gravidyoga og en gennemlæsning inklusiv øvelser af Smertefri Fødsel som var den bedste hjælp for mig, første gang. Giv endelig lyd hvis i har gode erfaringer.
 • Selvom vi ikke har de store efterårsferieplaner, så er der nogle aktiviteter jeg godt gad, her i oktober måned. En tur i Dyrehaven og køre hestevogn, et besøg på Amager Bakke (igen), det er nemlig mega hyggeligt, gratis og god aktivitet for både store og små. Jeg vil også gerne ud og sejle i Duffy Boats som har efterårstilbud på deres ture (reklamelink) og så skal vi på Copenhagen Contemporary og se de to nye udstillinger som åbner 10. Oktober og skulle være meget fine for børn også, deres værksted er også en genial aktivitet, og der er ingen mennesker. Min svigermor tog JJ med til Sydhavns tippen i dag, og alt at dømme efter hans humør da de kom hjem, så skal vi også et smut forbi og kigge på lamaer, igen snart.
 • Jeg er helt tilbage på strikkepindende og har titusinde ting jeg vil lave. Lige nu strikker jeg denne hoodie fra Deima, en Novice sweater til JJ og så er jeg stadig i gang med Lærke Baggers Alone Together Sweater som jeg strikker på løbende. Men jeg skal igang med babyting og vil mega gerne strikke små trøjer, bukser og huer. Jeg har også kig på Lille Svend luffer og så tror jeg ikke jeg kommer uden om en Deima beanie og denne her halsedisse heller… Strikker I? og hvad er I igang med?
 • Jeg er til gengæld helt klar på at det snart er legit varm kakao (med ekstra meget flødeskum) sæson. Generelt kunne jeg spise kage og drikke kaffe og kakao all day, hvis det skulle være. I morgen skal jeg på La Glace med Sidsel, som en slags barselsfinale og så tror jeg at jeg skal rundt og smage forskellige versioner af varm kakao af. Jeg ved @merimeridk er lidt af en pro efterhånden, så starter med at kigge efter hende.

Hvad byder jeres oktober på?

6 kommentarer

 • Cecilie

  Hej. APA har fødselsforberedelse målrettet flergangsfødende. Jeg gik til fødselsforberedelse for førstegangsfødende der og var glad for det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nina R.

  Jeg ville lige dele et lille varm kakao tip 🙂 Hotel Chocolat har en sindsyg god varm kakao (hvor du selv kan bestemme chokoladetypen) også topper de den med chokoladeflødeskum. Det er simpelthen så godt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne

  Kære F. Så dejligt, at du er blevet mere aktiv herinde igen – særligt med de mere ‘bløde’ indlæg, som er så hyggelige og inspirerende :). Min oktober ligner faktisk meget din med strikkeprojekter, gravidyoga, varm kakao og nesting. Derudover vil jeg presse en svampetur og generelt gåture i skoven ind. Jeg var en af dem, der stemte på outfit-indlæg på story, da jeg virkelig selv mangler preggo-inspo ;). Ha’ en skøn oktober!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sascha

  Jeg gik til fødselsforberedelse hos Hélt og det var jeg megaglad for. Det var tilfældigt at vi alle var førstegangsfødende. Deres gravidyoga skulle være genial, men så langt kom jeg aldrig 🤦🏻‍♀️ Anyway, det er et vidunderligt sted med god energi for gravide.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Læsning, eksamen og forhåbentlig en masse gode gåture i det dejlige efterårsvejr, der begynder at komme. Jeg elsker at gå ud i det kolde vejr, og kan se frem til en dejlig varm kop kaffe eller kakao, når man vender hjem igen.

  Fedt med sådan et indlæg. Ikke sidste gang du skal skrive sådan et.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Mht fødselsforberedelse for andengangsfødende så kan jeg kun dele min oplevese: jeg deltog i et yoga/forberedelses forløb som i beskrivelsen ikke var rette specifikt mod én gruppe, men de fleste var da førstegangsfødende. Det var yoga med fokus på kroppen og åndedrættet som hele tiden blev koblet til selve fødslen og hvordan man kunne bruge øvelserne der. Og jeg oplevede at selvom det hele var basic og forklaringer om fødslen som jeg allerede kendte qua min tidligere fødsel, så lyttede jeg på en helt anden måde end første gang, da jeg nu kunne relatere det til hvirdan det egentlig var at føde, og hvordan jeg reagerede som fødende. Så der var faktisk en anden klarhed over det, jeg kunne bedre tænke “hmmm nej ikke for mig” eller “jo det kunne være en god hjælp” om de forskellige øvelser, fremfor første gang hvor jeg følte mig helt overvældet af råd og metoder som alle lød gode, men som det er lidt stressende at føle man nu skulle “huske at bruge”. Og så var det fedt også bare at have et rum hvor det kun var mig og maven, og jeg fik minder op omkring fødslen, som jeg havde lidt “glemt” – både gode og svære, som mindede mig om det jeg havde klaret så flot selv, og bare den tanke var forberedende i sig selv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Rester eller muligheder? Min yndlings overskudsret