Alt jeg har lært om amning

Interview med Boob

Reklame for Boob Design

Foto: Sara Schelde

I sidste måned lavede jeg et interview til Boob, et svensk mærke der laver tøj der er både pænt, og gravid og ammevenligt. Derudover er deres tilgang til at producere ansvarligt og i god kvalitet, samt en klar mission om at gøre det bedre, ret optur. Den kan du læse mere om her.

Jeg sagde ja til at blive featured i deres fine sektion “Moms We Love” og Sara Schelde, som er begyndt at tage fotos her til bloggen og insta, sagde ja til at dokumentere en formiddag her hjemme med en tornado (JJ) iført mine favoritter fra Boob.

I kan se det endelige resultat af billeder og interview her.

I min første graviditet var jeg enormt usikker omkring at få taget billeder, især da maven først var blevet så stor at den ikke kunne skjules mere. Kan love jer for at jeg lærte min vinkler at kende, og jeg kunne faktisk klæde mig på og stå så den var nærmest usynlig helt til uge 20… Not the case this time.

i 2018 fik jeg, udover at tage en masse outfits, hvor maven selvsagt var med, Alona til at tage nogle ægte gode billeder, fx det her, og selvom det var frygteligt underligt i situationen, så er det et dejligt minde at have nu. Den gang følte jeg mig usikker på min krop, og jeg var usikker i konstellationen i at være gravid og samtidig skulle være på “arbejde” – sådan lidt “kan man det med en baby i maven?”.

Efter jeg havde født, savnede jeg med det samme at være gravid (underbevist måde at komme tilbage til et uforpligtende og ansvarsfritliv? haha). Jeg savnede min flotte mave, den følelse at bære mit barn, kærligheden der boblede og ikke mindst alt den kærlige og venlige opmærksomhed som jeg var omgivet af. Det gik også op for mig, at da jeg var gravid, så følte jeg mig enormt stærk, ikke hele tiden, men imellem følelses af usikkerhed, så var det en fed følelse at være gravid. Powerfull, i manglen af bedre ord. Og jeg lovede mig selv, at næste gang, så ville jeg embrace det mere. Være stolt af maven, stolt og glad for at være gravid, og så ville jeg være bedre til at dokumentere den – ikke kun i outfits (der er rigeligt, haha). Både for at have dem til mig selv, men også være out and about, lave interviews og features, inklusiv en baby i maven. Se det som en kæmpe asset og ikke en forhindring. I mit virke som blogger, influent eller hvad vi kan kalde det, er det selvfølgelig også i kommercielle sammenhænge, og der ville jeg også være bedre til at se det som både naturligt og selvfølgeligt at jeg kunne lave (næsten) hvilket som helst samarbejde, selvom jeg er gravid. Hvorfor ikke?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt jeg har lært om amning