Interview med Boob

Hverdagens lykkeposer

Reklame for Too Good To Go

Har vintertiden og mørket ramt jer endnu? Jeg mærker tydeligt at dagene er blevet kortere og mørkere. Forrige uge blev der ikke registreret en eneste solskinstime fra søndag til og med torsdag. o.m.g. De manglende timer med lys gør to ting ved mig – det sætte sig direkte på hyggekontoen og jeg får lyst til varm kakao, sofahygge og en tændt brændeovn. Den anden ting er at jeg føler jeg mangler timer i døgnet til at nå ting. Altså almindelige ting som at rydde op, handle, osv. Eller også er det overskuddet til lige at få ordnet kælderen inden jeg går på barsel, der svigter. Den havde nok været lettere i foråret…

Der er også lidt mindre tid til madlavning og at kokkerere det helt store – og vi tyer oftere til de lette løsninger. Eller med et my af overskud, så fylder vi fryseren med lasagne, dahl, boller i karry (hej hej) og så er der til de helt trætte dage. Som ambassadør for Too Good To Go, så er lykkeposer hos vores lokale forretninger, en hjælp, især sammen med vores ugentlige levering af frugt og grønt.

Jeg bruger faktisk primært Too Good To Go i vores lokale Irma (elsker Irma) eller hos Emmerys. Hos Irma er andelen af økologiske varer stor og hos Emmerys ved jeg at kvaliteten altid er god. Deres rugbrød er en af mine favoritter. Og selvom jeg har en mand der ofte bager, så kommer vi virkelig langt med en pose brød fra Emmerys. I en lykkepose med dagligvarer er det alt fra en pose grønkål til en frokostsalat eller endda et brød, og for det meste så indgår det perfekt i vores ugentlige forbrug. Og hvis vi mod forventning skulle få svært ved at spise det op, så fryser jeg altid det ned der kan.

Jeg bruger primært Too Good To Go appen til at scoute mad (yndlings hobby), men hvis du vil have lidt inspiration eller tips til at mindske madspild, mere info om hvor længe madvarer kan holde sig og alt der imellem, så kan jeg virkelig anbefale at følge Too Good To Goinstagram – der er også opskrifter og små hacks.

I december kommer jeg til at køre et lille fokus på jeres erfaringer med Too Good To Go, for jeg kunne godt bruge lidt inspiration til at prøve nye steder. KH vanedyret 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interview med Boob