Hvor du handler, betyder noget

Glædelig Jul

Jeg vil lige tjekke ind for en kort bemærkning og ønske jer meget stort, glædelig jul.

Min december startede ud med at se meget stille og rolig ud, men endte med at være mere travl end jeg havde beregnet – sådan en klassisk omgang “panik før lukketid” med de sidste kampagner der skulle klappes af, og sådan praktiske ting der liiiige skal nåes inden jeg går på barsel. Planen var egentlig at der slet ikke skulle være mere i bogen fra d. 15. December, men det kunne ikke helt lade sig gøre – og så er det jo ret fedt at være selvstændig og flexibel, og dermed kom min kampagne med VISA med, her i december. Den runder jeg af på fredag (og trækker de heldige vindere, du kan lige nå at deltage henne på instagram her, her, her og her) og så har jeg ikke mere arbejde før til foråret, hvor jeg lige skal finde ud af at have to børn hjemme, være lidt på barsel og samtidig holde gang i min forretning. Det bliver hårdt og sjovt. Og til den tid har jeg nemlig ikke et fast samarbejde med Bloggers Delight, som de sidste par år har stået for kommercielle samarbejder her på bloggen, men med en ny agent. Vi kommer til at arbejde på en lidt anden måde, som forhåbenligt er et bedre match med den tid jeg har. Det bliver nyt og godt, og jeg glæder mig helt vildt.

Jeg har dog lidt på hjertet, som jeg håber at udgive i mellemtiden, skylder jo også lidt om et Ivar hack, sofa, hårpleje og hjemmepasning… Der er meget jeg ikke har nået, men det er nok meget sigende for 2020 – det blev ikke helt som forventet.

I dag skal vi holde jul med noget af vores nærmeste familie, og jeg glæder mig over at vi rent faktisk kan være sammen. Det har krævet en del planlægning, og at vi alle har holdt os for os selv den seneste uge, men det er det værd, for at vi kan ses. Jeg håber det bliver en aften hvor vi kan glemme verdenssituationen lidt og nyde at være i samme stue, på trods af lidt mere afstand end normalt, nul komma nul kram og en del mere håndsprit, end vi er vant til, juleaften.

Igår aftes lagde JJ en klementin og et glas mælk ud til Mickey Mouse og Pluto (julemanden er bad standing her hjemme), i håb om at de ville komme og pynte juletræet over natten. Klementinen er spist og glasset er tomt. Jeg har pyntet juletræet, og det gik op for mig at det er første gang, nogensinde, at jeg har købt mit eget juletræ. Og jeg håber det giver lidt julemagi til min mindste ven, at vågne op til et pyntet træ.

Vores juleferie bliver også en del mere isoleret – jeg nærmer mig termin og udover at jeg selvfølgelig tager den almene situation alvorligt, så er det også de klare anbefalinger fra jordemoder og læger at vi holder os til at se så få som muligt op til fødslen. Derfor har jeg købt lidt ekstra garn til nogle strikkeprojekter – Deimas bandana, boucle cardigan, en hue fra Sandnes til min mand og så Laura Dalsgaard x Pura Utz sweateren som jeg er godt i gang med. Jeg har også sørget for nogle sjove ting vi kan lave med JJ. Blandt andet store perler (han snakker meget om at lave perlearmbånd, aner ikke hvorfor), kinetisk sand, modellervoks og akvarel maling. Føler mig enormt voksen over at have planlagt “juleferie” aktiviteter, men på den anden side så har jeg netop købt Disney+ abbo til mig selv (JJ ser stadig ikke rigtig skærm hos os) i barselsgave og jeg påtænker at se Disney klassikere, the Mandalorian og Mulan, i stor stil de næste par uger…

Jeg håber i får en dejlig jul, på netop den måde i ønsker at fejre eller ikke fejre på, med nogen i holder af. Der er sikkert også en del af jer der har måtte ændre planer i sidste øjeblik, eller savner jeres nærmeste, og det er så mega nedtur og hårdt, jeg sender ekstra julekys jeres vej.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvor du handler, betyder noget